چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لوبیا پلو با قلقلی مامان گلم


طرز تهیه لوبیا پلو با قلقلی مامان گلم

بعضی از غذاهای قدیمی را فقط مامان ها می توانند طوری درست کنند که آن حالت نوستالژیک به آدم دست بدهد. طرز تهیه یک لوبیا پلو به دستور مامان ها را برای شما آورده ایم که کم از یک غذای اعیانی ندارد.

بعضی از غذاهای قدیمی را فقط مامان ها می توانند طوری درست کنند که آن حالت نوستالژیک به آدم دست بدهد. طرز تهیه یک لوبیا پلو به دستور مامان ها را برای شما آورده ایم که کم از یک غذای اعیانی ندارد.

مواد اولیه:

رب گوجه ۲ ق.س

برنج ۸ پیمانه

لوبیا سبز آبپز شده ۶۰۰ گرم

زیره-فلفل سیاه-نمک-زردچوبه-دارچین-تخم گشنیز هر کدام ۱/۲ ق.م

پیاز خرد شده ۱ عدد

مواد گوشت قلقلی:

ادویه (نمک-فلفل سیاه-زردچوبه-زیره-نعناع خشک هر کدام) ۱/۲ق.م

پیاز (درشت/ رنده شده) ۱ عدد

گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم

آرد نخودچی ۱ق.غ

فلفل دلمه ای (شیرین قرمز و سبز) ۳ عدد کوچک

مواد لازم برای تزیین:

کره حیوانی به مقدار لازم

زرشک ۲ق.س

کشمش ۴ق.س

زعفران حل شده ۱ ق.س

طرز تهیه برنج:

پیاز را کمی تفت داده و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید سپس رب و ادویه های ذکر شده را بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند و در انتها مواد را مابین برنج ریخته و بگذارید تا کاملا دم بکشد.

طرز تهیه گوشت قلقلی:

پیاز و فلفل دلمه ای را مولینکس کرده کمی از آب آنها را گرفته سپس همه مواد را به گوشت اضافه کرده و کاملا ورز دهید بعد از آن قلقلی آماده شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید و حالا می توانید سرخ کنید.

طرز تهیه:

کره را کمی داغ کرده کشمش و زرشک را در آن تفت داده و همراه زعفران به برنج بیافزایید.