دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
طرز تهیه خیار شور سرکه ای
موادلازم
خیار سبز قلمی به مقدار دلخواه
برگ مو
ترخان
نمک
یک استکان سرکه
طرز تهیه:
خیارشور به مواد آلاینده بسیار حساس است پس ظرفی که میخواهیم خیارشور را در آن عمل آوریم باید تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد. ظرف باید بخوبی بسته شود به نحوی که تا ۴۰ روز نه تنها باز نشود بلکه هوا به هیچ وجه نتواند وارد ظرف شود.
خیارها را بخوبی شسته و تمیز میکنیم. خیارها باید خوب خشک شود. آنها را در ظرف میریزیم. مقداری از سبزیهای مذکور را به دلخواه در ظرف میریزیم.
برای آبی که میخواهیم به ظرف اضافه کنیم اول برای هر لیتر آب یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کرده و آبرا میجوشانیم. سپس این آب نمک جوشیده را میگذاریم تا کمی سرد شود. سپس آنرا به ظرف حاوی خیار و سبزی اضافه میکنیم. آب باید تا روی خیارها را بپوشاند. بعد به آن سرکه را اضافه می کنیم. فورا باید درب ظرف را ببندید و دیگر آنرا حداقل تا ۴۰ روز باز نکنید. توجه کنید که کوچکترین روزنه نفوذ هوا به داخل ظرف، خیار شور را خراب میکند برای همین است که معمولا خیارشورها را در ظرفهای حلب درست میکنند و درب آنرا لحیم مینمایند.
http://www.takmahfel.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست