جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

فساد میوه ها


فساد میوه ها

لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جامیوه یی پایین یخچال قرار می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده و خراب می شوند. علت آن هم آبی است که به تدریج در جامیوه …

لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جامیوه یی پایین یخچال قرار می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده و خراب می شوند. علت آن هم آبی است که به تدریج در جامیوه یی جمع می شود و نیز رطوبت دائمی یخچال.

چنانچه یک قطعه اسفنج - چه طبیعی و چه مصنوعی- را در جامیوه یی قرار دهید رطوبت و آب ها را جذب کرده و مانع کپک زدگی می شود.