پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی مرغ و بروکلی


ماکارونی مرغ و بروکلی

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند. این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت …

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند. این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا می‌کند.

از این‌رو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روش‌های استفاده از باقیمانده غذاها، به‌کار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است. در این بخش به شما آموزش داده می‌شود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.

این غذا با استفاده از مرغ باقی‌مانده از غذاها تهیه می‌شود.

مواد لازم (برای چهار نفر)

دو قاشق غذاخوری کره

دو قاشق غذاخوری آرد

یک فنجان شیر

یک فنجان آب مرغ

یک و نیم فنجان پنیر موزارلا (رنده شده)

نصف فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)

نمک و فلفل (به مقدار کافی)

۲۲۶ گرم ماکارونی

دو فنجان کلم بروکلی (فریزری شده)

دو تا سه فنجان مرغ خرد شده

نصف فنجان پنیر گودا

طرز تهیه

کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید.

مخلوط آرد و روغن را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس بتدریج شیر و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و آن را هم بزنید تا به جوش بیاید. حال یک فنجان پنیر موزارلا و ربع فنجان پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

ماکارونی‌ها را پخته و دو دقیقه قبل از آبکش کردن، کلم بروکلی‌ها را به آن اضافه کنید. سپس ماکارونی را آبکش کنید.

فر را با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

ماکارونی، بروکلی، سس پنیر و مرغ را با هم ترکیب کرده و در ظرف فر بریزید. تکه‌های پنیر گودرا روی آن ریخته و با قاشق به داخل ترکیب فشار دهید.

بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی ترکیب ریخته و آن را برای حدود ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کرده و پس از ۱۰ دقیقه آن را میل کنید.