چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

برنامه ریزی مالی Finance planning


برنامه ریزی مالی Finance planning

شاید پاسخی ساده به این سؤال این باشد که برنامه ریزی کاری است که برنامه ریزان انجام می دهند بنابر این , سؤال کماکان باقی می ماند فقط به این شکل تغییر می یابد که برنامه ریزان چه کسانی هستند

● برنامه ریزی چیست؟

شاید پاسخی ساده به این سؤال این باشد که برنامه ریزی کاری است که) برنامه ریزان (انجام می دهند! بنابر این ، سؤال کماکان باقی می ماند فقط به این شکل تغییر می یابد که برنامه ریزان چه کسانی هستند؟ مفهوم برنامه ریزی و به خصوص معادل لغوی فرنگی آن : To plan به معانی مختلفی بکار رفته است.

مهندسین، آن را تهیه نقشه و طراحی فیزیکی کاری که می خواهند انجام دهند (نظیر بنای ساختمان یا ساختن هواپیما) می دانند! پزشکان آن را مرحله ای پس از تشخیص ، و به عنوان تنظیم پروتکل اقدامات درمانی می دانند. متخصصین حوزه های «بخشی ، sectoral » برنامه را ترکیبی از اقدامات هماهنگ پیش بینی شده، برای غلبه بر چالش های شناخته شده و تبیین شده بخش های مختلف، نظیر کشاورزی ، آب، انرژی، آموزش و پرورش، بهداشت، صنعت و معدن و ... قلمداد می کنند

متخصصین آمایش منطقه ای هم برنامه ریزی را انطباق راهبردهای کلان با ویژگی ها، توانمندی ها و مشکلات جغرافیایی ، منطقه ای و سرزمینی مناطق مختلف می انگارند. اقتصاد دانان، جامعه شناسان و سایر متخصصان علوم اجتماعی، برنامه ریزی را برای نیل به اهداف توسعه ای، ارتقاء درآمد ملی، بهبود کیفیت زندگی، توزیع عادلانه درآمدها و سطوح بهره مندی اجتماعی و بخصوص تأمین نیازهای اولیه و ضروری، قلمداد می کنند.

علاوه براین، مباحث مختلفی در ترجیحات برنامه های موضعی و موضوعی (پروگرام) و برنامه های جامع، و نکات ضعف و قوت هریک نسبت به دیگری هم در بین صاحبنظران مربوطه مطرح می باشد! به طور کلی، برنامه ریزی، معمولاً معادل آینده نگری در نظر گرفته شده است، و عبارت از مجموعه اقداماتی است که به پیش بینی «آینده» می پردازد و برای طراحی و دستیابی به یک آینده مطلوب تلاش می کند. برنامه ریزی به این معنی ، متضاد « روزمرگی» است و از آنجا که لازمه طراحی آینده، تفکر و اندیشه است، برنامه ریزی، متضاد انجام عادتی کارها و فعالیت ها نیز قرار می گیرد.

به عبارت دیگر، کمال انسانی در تفکر، حکمت، تعقل، شناسایی چالش های پیش رو و اتخاذ تدابیر لازم و پیش گیرانه برای غلبه بر چالش ها تجلی می نماید. بدین سان، برنامه ریزی، فعالیتی «عالی» و کمال جویانه برای انسان ها تلقی می شود. فعالیتی که کمال نفسانی انسان ها را نیز به عرصه ظهور می رساند! چرا بر این جنبه کمال جویانه برنامه ریزی تأکید می کنیم، و شاید به تعبیری بدیهیات را تکرار می کنیم؟ مگر ضرورت و اهمیت عقلایی برنامه ریزی و آینده نگری، قابل انکار است ؟ آیا اصلاً کسی و یا جناحی و گروهی در کشور ما و یا سایر مناطق، ضرورت و اهمیت برنامه ریزی را نفی یا انکار کرده است؟

۱) نخستین جنبه پر اهمیت موضوع این است که توجه کنیم اصولاً لازمه تفکر دینی، برنامه ریزی و آینده نگری است. انسان در حوزه دینداری، دنیا را موقتی و غرق شدن در آن را، «روزمرگی» می داند و برای آخرت خود برنامه ریزی و ذخیره سازی می کند. انسان دین دار، دنیا را «مزرعه ای برای آخرت » می انگارد و برای خلقت خود هدفی والا قائل است و دوران زندگی را فرصتی برای دستیابی به هدف اخروی تلقی می کند و تلاش خود را برای این «دستیابی به هدف» متمرکز می سازد.

در عین حال این دستیابی به هدف اخروی به تنهایی و منتزع از عمل اجتماعی هم میسر نیست و حضور در جماعت، و تعهد نسبت به فقرا و مستمندان، انفاق و زکات، در کنار عدالت طلبی و مبارزه با ظلم و فساد و فقر و تبعیض و نابرابری، و تعهد برای حاکمیت حق و عدالت، ابعاد جامع «آینده نگری دینی و آخرت گرایی راستین/ یا اسلام محمدی (ص) را تشکیل می دهند. بر این اساس دینداری و دین مداری و اسلام محمدی (ص)، مستلزم نگاه به آینده، آنهم آینده دور (Futuralism) و برنامه ریزی برای آینده است.

۲) جنبه دوم اهمیت ، این است که در یک رویکرد «عمل گرایی» و پراگماتیستی ، گاه فعل برنامه ریزی، با واقع گرایی ، در مغایرت قرار می گیرد. در این حالت ، برنامه ریزی فعالیتی ایده آلیستی و غیر واقع گرا وانمود می گردد و در پی آن کار اجرایی و رسیدگی به امور روزمره مغایر برنامه ریزی قلمداد شده و تفکر برنامه نگر و آینده محور، مُخل انجام وظایف روزمره تصور می شود! در این حالت، مطالبه برنامه ، مطالبه ای لوکس و تجملی و غیر منطبق با واقعیات موجود تجلی می کند. خطر مهم این تجلی کاذب این است که بی برنامگی و روزمرگی مشروعیت و گاه ، «تقدس» می یابد و برنامه ریزی و برنامه مداری ضد ارزش تلقی شده، در نتیجه ، برنامه گریزی ترویج و تبلیغ می شود!

همه آنچه ذکر شد ، ایجاب می کند بیشتر به «برنامه» و برنامه ریزی پرداخته شود. نگاه به آینده ، آنطور که در سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران تصریح شده است ، وتدوین و تنظیم برنامه های میان مدت (پنج ساله) که سابقه ای هفتاد ساله در ایران دارد، باید جهت دهی توسعه ای کشور را در دست بگیرند و اقدامات و فعالیت ها را هماهنگ کنند و اعمال بدون برنامه و سلیقه ای را کاهش دهند. حاکم شدن «برنامه محوری» در سطوح تصمیم گیری و اجرا ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است

در دنیای امروز ، عوامل تغییر ، بسیار متنوع و متعدد شده اند ، به نحوی که گاه امور ، غیر قابل پیش بینی به نظر می رسند. به همین دلیل، بکارگیری دانش برنامه ریزی بیش از گذشته ضروری گشته است. مدل های نوین برنامه ریزی راه بردی و برنامه ریزی منعطف و برنامه ریزی غلطان ، برای مواجهه با شرایط بسیار متغییر جهان امروز ، موضوعیت یافته و با درجاتی از کارآیی و موفقیت به کار گرفته شده اند. سیستم های هوشمند تصمیم سازی و پشتیبانی از تصمیم ، سناریوهای مختلف ممکن را با پیش بینی متغیرهای مختلف ، تنظیم و در اختیار سیاست گزاران و تصمیم گیران قرار می دهند.

محیط بسیار پیچیده جهان امروز ، بکارگیری ابزارهای پیچیده تر برای پیش بینی آینده را ایجاب می کند. اگر تعدد متغیرهای تأثیر گذار و پیچیدگی محیط پیرامون، پیش بینی ها و برنامه ریزی های سنتی را با چالش مواجه کرده است ، باید به تناسب پیچیدگی ها، دانش برنامه ریزی را توسعه دهیم و ابزارهای نوین را برای برنامه ریزی بکار گیریم، انباشت تجربه و دانش را در این حوزه ایجاد کنیم و فرایند برنامه ریزی را تکامل بخشیم.

امروزه، برنامه ریزی ، فرایندی علمی ، ابزارهایی نوین ، افرادی حرفه ای و انباشتی دانش و تجربه را طلب می کند. نفی تجارب گذشته، حذف ساختار های تخصصی و بکارگیری افراد غیر حرفه ای ، تنها پاک کردن صورت مسئله است. باید آنچه در پیش رو داریم بشناسیم و آگاهانه به استقبال امور برویم. به تعبیر امیر المومنین (ع) : المومنون الذین عرفوا ما امامهم : مومنان همان کسانیند که دانستند چه در پیش دارند. (بحار۷۸/۲۵) و نیز : من استقبل الامور ابصر. من استدبر الامور تحیر : هرکه از پیش به استقبال کارها برود بینا میشود و هرکه به آنها پشت کند (و ناآماده با آنها روبرو گردد) سرگردان میماند.(غرر الحکم/۲۹۹)

● تعریف برنامه ریزی

برنامه ریزی، فرایند آگاهانه و سیستماتیک تصمیم گیری در مورد اهداف و فعالیتهای آینده یک گروه، یک فرد یک واحد کاری یا یک سازمان است.برای دست یافتن به هدف مورد نظر ، باید قبل از تلاش فیزیکی یا اقدام به انجام کار، تلاش ذهنی یا برنامه ریزی کافی صورت بگیرد برنامه ریزی شالودۀ مدیریت را تشکیل می دهد .

از مهمترین اصول برنامه ریزی، تعیین اهداف است که شامل اهداف میان مدت و دراز مدت می شود. مدیر برنامه‌ریز می بایست در انتخاب اهداف دقت کافی داشته باشد چرا که اهداف انتخاب شده قابل وصول بوده وهماهنگی منطقی بین اهداف وجود داشته باشد

انسان برای پیشرفت در زندگی وتوفیق در آینده نیازمند برنامه ریزی است.

برنامه ریزی مالی ، مجموعه ای از پیش بینی های مالی است که هر فرد را برای یک زندگی با آرامش و آسایش در آینده نزدیک و دور آماده می کند.

این برنامه ریزی شامل جنبه های مختلفی است که فقط به پس انداز کردن و سرمایه گذاری هنگفت در سرمایه گذاری های خاص خلاصه نمی شود.

این سرمایه گذاری ها فقط بخش کوچکی از یک برنامه ریزی جامع هستند.

در یک برنامه ریزی مالی کامل و دقیق، وضعیت مالی امروز فرد و یا خانواده بررسی شده و اهداف مالی در آینده نزدیک و دورنیز مورد نظر قرار خواهد گرفت و با توجه به آنها روش و یا روشهای حصول این اهداف و قابل دسترس بودن آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

● برنامه ریزی مالی برای همه

کاملا درست است که برنامه ریزی مالی برای افرادی که دارای درآمد بالا هستند، کاملا الزامی است و از سوی دیگر بسیاری از موسسات مالی که سعی دارند تا سرمایه و پول سرمایه داران جذب کنند، بخش عمده ای از توان تبلیغاتی خود را بر روی این گروه متمرکز می کنند

ولی این بدین معنی نیست که برنامه ریزی مالی فقط برای این گروه است.

برنامه ریزی مالی برای کلیه افراد الزامی است و بگونه ای باید گفت افرادی که دارای درآمد متوسط و پایین هستند نیز نیاز بیشتری به برنامه ریزی و بررسی مالی وضعیت خود دارند.

بخصوص افراد با درآمد متوسط باید توجه داشته باشند که در صورت عدم برنامه ریزی درست، بسیاری از فرصت های مناسب را از دست خواهند داد.

فرصت هایی که با استفاده از آنها می توانند آینده مالی خود و خانواده خود را تضمین کنند.

● تداوم در اجرا

آنچه که یک برنامه مالی را موفق می کند، تداوم در اجرای آن است.

برای رسیدن به اهداف خود، نیاز به اجرای قدم به قدم برنامه خود دارید.

با اجرای هر بخش کوچکی از برنامه، به حصول کامل اهداف برنامه نزدیکتر شده و در صورت عدم اجرای بخشی کوچک و یا بزرگی از آن، حصول برنامه به تناسب به تاخیر افتاده و یا غیرممکن خواهد شد.

ضرب المثل "قطره قطره وانگهی دریا شود" را میتوان در این مورد نیز صادق دانست.

اگر از توجه به این قطره ها غفلت کنید، نه تنها براحتی بهدر خواهند رفت ، بلکه به هیچوجه دریا نخواهند شد و زمانی که به جرعه ای از آن آب نیاز دارید، قطره ای در دسترس نخواهد بود.

● بازنگری مداوم :

بازنگری مداوم در برنامه ها، یکی دیگر از مواردی است که به قابلیت اجرای برنامه مالی شما کمک می کند. اتفاقات خاص در زندگی یک خانواده میتواند در برنامه مالی آنها تاثیر گذار باشد و تجدید نظر در آن را نیاز داشته باشد .

بطور مثال تولد نوزادی در خانواده بر برنامه های مالی خانواده تاثیرگذار خواهد بود و یا درگذشت فردی در خانواده، علاوه بر مشکلات روحی که به خانواده وی تحمیل می شود، متناسب با سهم درآمد وی از کل درآمد خانواده، بر وضیعت فعلی و آینده مالی خانواده تاثیر گذار خواهد بود.

در بسیاری موارد این تاثیر، مشکلی بزرگ دیگری بر مشکلات روحی خانواده خواهد افزود.

موارد مشابه بسیاری وجود دارد که میتواند تاثیر مثبت یا منفی، بزرگ و یا کوچکی را در برنامه مالی بوجود آورد که بازنگری در برنامه را برای رسیدن به اهداف الزامی کند.

● موارد توجه برنامه ریزی مالی :

برنامه ریزی مالی به کلیه جنبه هایی توجه می کند که استقلال مالی و یا اهداف مالی فرد را در آینده تضمین خواهد کرد.

پس انداز برای آینده با هدف خرید اتومبیل و یا منزل و یا پس انداز بازنشستگی (RRSP) از مواردی است که عموم افراد با آن آشنایی دارند و تعداد کثیری آن را اجرا می کنند.

یک برنامه ریزی کامل شامل موارد فوق است ولی فقط به آنها خلاصه نمی شود و این موارد فقط بخش کوچکی از یک برنامه ریزی مالی است. برای حصول به یک برنامه کامل باید به موارد بسیاری توجه دقیق شود که موارد زیر بخشی از آنها است:

▪ میزان درآمد فرد و یا یک خانواده

▪ سرمایه و موجودی نقدی و غیر نقدی

▪ بدهی و تعهدهای مالی کوتاه و بلند مدت

▪ هزینه های و مخارج روزانه زندگی

▪ هزینه های و مخارج روزانه زندگی

▪ میزان و نوع مناسب سرمایه گذاری

▪ خریدهای بزرگ و هزینه های اصلی و مهم در طی دوران زندگی (مانند خرید خانه، اتومبیل و مسافرت های تفریحی)

▪ هزینه های مرتبط با آینده فرزندان و جوانان (هزینه های تحصیل، ازدواج و کمکهای مالی برای شروع زندگی مستقل)

▪ وضعیت، نیازهای مالی و محل تامین آنها در زمان بازنشستگی.

▪ هزینه ها و نیازهای مالی در زمان بیماری

▪ هزینه ها و نیازهای مالی در زمان از کارافتادگی

▪ هزینه ها و نیازهای مالی در زمان پس از درگذشت فرد یا افرادی از خانواده

▪ نوع و میزان بیمه پزشکی و بیمه عمر مورد نیاز

● برنامه ریزی برای امکانات مالی:

امکانات مالی به ما حق انتخاب در زندگی می دهد

امکانات مالی هر فرد ابزاری است برای کمک که می تواند در مواقع لزوم به نیازهای فرد و دیگران پاسخ دهد. دستی که می تواند خوراک دهنده و یا پوشاننده نیازمندان باشد و خانواده های ضعیف و افتاده را بلند نماید. متاسفانه در جامعه کنونی کشور ما بدلیل فقر و مشکلات اقتصادی زیاد مردم دائم بدنبال میان برهایی هستند که یک شبه بتوان راه صد ساله را رفت.

درهمین رابطه دکتر جان مکس ول نویسنده و صاحب نظر در امور مدیریت و رهبری چنین می گوید:

تفاوت بین فرد ثروتمندو فقیر در این می باشد که فرد ثروتمند امکانات مالی خود را سرمایه گذاری می کند و از باقیمانده خرج می کند. اما فقیر تمام دارای خود را خرج می کند وباقیمانده را سرمایه گذاری می کند

● مشکلات مالی و ریشه های آن :

مشکلات مالی غالبا ریشه در عدم ثبات سیستم اقتصادی جامعه و فرهنگ به عاریت (قرض) گرفتن دارد. در همین رابطه طرز تفکر نابجا در مورد غالب شدن بر مشکلات مالی مانند ره صد ساله را یک شبه رفتن یا فرهنگ قرض گرفتن که پس از مدتی باید چند برابر پرداخت باعث می گردد تا بیش از پیش فرد خود را در گردابی قرار دهد که خروج از ان ساده نمی باشد.

حقیقتی که نباید نادیده گرفت این است که زندگی مجموعه ای است که در آن ما بر بعض بخش ها تسلط و کنترل داریم و بر بعض بخش های دیگر کنترل و تسلط نداریم.

درک این موضوع سبب می گردد تا ما بتوانیم وقت و توانایی های خود را روزانه بر اموراتی متمرکز کنیم که به ما بیشترین نتیجه را می دهد.

● پول خوشبختی نمی آورد !!!

شاید بسیاری با این گفته موافق باشند ولی چقدر در عمل به ان پایند هستند مسئله ای دیگر است.

پول بعنوان ایزاری برای زندگی وسیله ای است موثر اما آنگاه که تبدیل به نگرشی می کردد که تمام انرژی و وفت ما را می گیرد تبدیل به اربابی بی رحم می گردد که زندگی فرد را در خود می بعلد.

بطور مثال اگر به شما بگویند که در ازای گرفتن مبلغی گزاف حاضر به انجام به چه کارهایی هستید چه خواهید گفت؟ در یک نظر سنجی اینطور بیان شده :

▪ ۲۵ درصد از مردم حاضرند خانواده خود را بخاطر آن فدا کنند.

▪ ۲۳ درصد حاضرند تا دست به خود فروشی بزنند

▪ ۱۶ درصد حاظرند تا ملیت خود را از دست دهند

▪ ۱۶ درصد حاضرند همسر خود را ترک کنند

▪ ۱۰ درصد حاضرند تا بر ضد دیگران شهادت دروغ دهند و افراد را به زندان و یا چوبه دار روانه کنند

▪ ۷ درصد حاضرند تا دیگران را از بین ببرند

▪ ۳ درصد حاضرند تا کودکان خود را به دیگران بدهند

شاید شما جزو هیچیک از این گروهها نباشید ولی اگر امروز به شما دو گزینه دهند تا تنها یکی را انتخاب نمایید کدامیک از گزینه های زیر را انتخاب می کنید. پول یا وقت؟اکثر مردم پول را انتخاب می کنند با این تصور که پول می تواند برای ایشان خوشبختی بیاورد. اگر چه ممکن است برای کوتاه مدت تبدیل کننده وضعیت مالی فرد گردد ولی پس از مدتی دوباره نیاز مالی بر جای خود باقی خواهد بود. یکی از اشتباهات بزرگ این است که مردم اغلب درک نمی کنند وقت و استفاده صحیح از ان می تواند تغییر دهنده دنیای اطراف ما گردد. وقت هدیه ای است که اگر استفاده نشود دیگر قابل برگرداندن نیست اما پول را می توان دوباره بدست آورد؟ در یک نظر سنجی وقتی که افراد مختلف این سئوال پرسیده شد: اگر می توانست به گذشته برگردید چه می کردید؟ اغلب پاسخ دادند به گونه ای دیگر عمل می کردم و یا بعبارت دیگر از امکانات خود خصوصا وقت به بهترین وجه بهره می بردم. پاسخ شما به این سئوال چه می باشد؟

● بودجه مالی به فرد حق انتخاب می دهد :

بسیاری برای خوشبختی همه کاری میکنند بجز برنامه ریزی در رابطه با آنچه که الحال در دست دارند.

برنامه ریزی به معنی ریز جزئیات روزانه نیست بلکه استفاده بجا و سرمایه گذاری برای آنچه که داریم تا پاداشی بجهت نیاز ما باشد که دراینده نیز می تواند ما را قدم به قدم به جلو ببرد.

بطور مثال تمام درامد خود را به ۳ قسمت تقسیم کنید و ۸۰ در صد ان را به خرج ماهانه خود اختصاص دهید و ده درصد آنرا را سرمایه گذاری کنید و ده ردصد باقیمانده را برای کمک به دیگری به کاربرید.

بخاطر داشته باشید تفاوت بین فرد ثروتمندو فقیر در این می باشد که فرد ثروتمند امکانات مالی خود را سرمایه گذاری می کند و از باقیمانده خرج می کند. اما فقیر تمام دارای خود را خرج می کند وباقیمانده را سرمایه گذاری می کند.

شاید این گونه سرمایه گذاری شما را یک شبه به سرمنزل مقصود نرساند ولی باعث می گردد تا شما با متمرکز شدن نسبت به انچه که دارید به درجات بالا زندگی برسید و باعث دلگرمی خود و اطرافیان خود گردید.

هر فرد دارای توانایی منحصر بفردی می باشد که با تمرین تصمیم گیری روزانه و انضباط شخصی می تواند تبدیل به فردی گردد که می تواند برای دیگران الگو گردد.

یقین داشته باشید که اگر قابلیت های خود را بشناسید و روی آن هر روزه برای ساعتی تامل کنید پس از ۵ سال شما می توانید یکی صاحب نظران و متخصص در ان زمینه بخصوص گردید.

اگر امروز می خواهید از فشار های مالی خود ازاد گردید ریشه مشکلات خود را پیدا کنید (بطور مثال احتیاج به تجربه خاصی دارید و یا نیازمند به گرفتن دوره خاصی می باشید و یا ...

طرز تفکر شما نسبت به پول چگونه است؟

برای بودجه مالی شما برنامه ای دارید و چگونه برای رشد شخصی تلاش می کنید؟

اگر قرار است در ۵ سال آینده فقیر نباشید و دغدغه ای برای آینده نداشته باشید ,امروز باید تصمیم بگیرید همانند اکثر کسانی که به آینده خود و خانواده شان ,می اند یشند.

شما با سرمایه گذاری ولو اندک در فاینانسرز میتوانید به این فرایند در زمانه کوتاهی دست یابید.

۱) در انتخاب کمپانی دقت نمایید:

▪ پیش از آنکه پول و زمان خود را در بازاریابی شبکه ای سرمایه گذاری نمایید، مطمئن شوید که کمپانی مورد نظر شما از اعتبار مالی بالا ، مدیریت خوب و از ابزارهای لازم برای مدیریت و کنترل سرعت رشد مجموعه برخوردار می باشد و همچنین طرح تجاری آن در بلند مدت همچنان برای افراد سود بخش می باشد چنین کمپانی است و مکانی مناسب برای کار کردن شماست ... پس در اولین گام بایستی کمپانی مناسبی را بیابید.

۲) بالاسری مناسبی را بیابید که هم از حمایت کافی در آموزش برخوردار باشید و هم فردی متعهد باشد :

مطمئن شوید که گروه بالاسری شما ، گروه موفقی می باشند که ثابت نموده اند برای آموزش شما شخصاٌ وقت کافی اختصاص می دهند. اگر بالاسری شما چنین شخصی است، تجارت خود را آغاز نمایید.

۳) برای انجام این تجارت بایستی یک هدف شخصی شفاف ، واضح و متقاعد کننده داشته باشید :

به یاد داشته باشید آنقدر که "چرای" این کار دارای اهمیت می باشد ، "چگونه" این کار مهم نمی باشد.

زمانی که شما دلایل قوی و متقاعد کننده برای انجام این تجارت داشته باشید، آنگاه یک حس اشتیاق سوزان در شما بیدار می شود، که موفقیت در این تجارت را برای شما به یک امر ضروری تبدیل می سازد

۴) اهداف واضح و مشخص خود را بنویسید و هر روز آنها را مرور نمایید:

اهداف خود را مشخص نمایید و روی کاغذ بنویسید.

برنامه کاری خود را مشخص نمایید و هر روز را برای خود برنامه ریزی نمایید تا زمانی که به اهداف خود برسید :

موفقیت = عمل + اهداف + رویا

۵) بر روی موفقیت زیر مجموعه های خود تمرکز نمایید تا به صورت خودکار خودتان موفق شوید :

درست است که پول دارای اهمیت زیادی می باشد ولی تمرکز شما بایستی برای کمک به زیر مجموعه هایتان باشد.

"زیگ زیگلر" روزی گفت : " شما به هرچه بخواهید می رسید، به شرطی که به دیگران کمک کنید تا به خواسته هایشان برسند." بروید و به دوستان زیر مجموعه تان کمک کنید و آنگاه خودتان نیز به موفقیت خواهید رسید.

۶) برای موفقیت در این تجارت بایستی زمان ، تلاش و جدیت به خرج دهید :

شما بایستی روزانه زمان ثابتی را برای تجارت در کمپانی فاینانسرز - البته در صورت خواهان موفقیت بیشتر - به خود اختصاص دهید. اگر این کار را به چشم یک سرگرمی نگاه کنید ( یعنی هر زمان وقت اضافه ای داشتید به این تجارت اختصاص بدهید ) به اندازه یک سرگرمی هم درآمد کسب می کنید. ولی اگر به چشم یک تجارت به آن نگاه کنید ( برنامه کاری روزانه داشته باشید و روزانه طبق برنامه تان عمل نمایید) به اندازه یک تجارت بزرگ هم درآمد کسب می نمایید.

۷) دو قانون مهم برای یافتن زیرمجموعه عبارت است از : با مردم صحبت نمایید ...و با مردم بیشتری صحبت نمایید :

شغل شما رساندن پیام است. پیامی شامل ، نوع اینوست در کمپانی و درصد سودهی در ماه و پلنهای در امدزایی و فرصت مالی که بایستی هر چه بیشتر در اختیار افراد بیشتری قرار دهید. نگران کسانی که علاقمند نیستند نباشید. شما فقط بایستی مردم را غربال نمایید تا به افراد مورد نظرتان برسید.

۸) شرمنده نشوید این شغل شماست ، پس شخصاٌ مسئولیت آن را بپذیرید:

فقط شکست خوردگان هستند که بایستی شرمنده بالاسری هایشان ، کمپانی و طرح تجاری کمپانی شوند. این شغل شماست و مسئولیت شخصی شماست ، پس تعهد موفقیت ها و درآمدهای خود را بپذیرید. آنچه که یک برنامه مالی را موفق می کند، تداوم در اجرای آن است.

۹) حداقل به مدت سه سال صبور ، استوار و ثابت قدم باشید و نظاره گر رشد مجموعه خود باشید :

اغلب مردم بی صبر و ناشکیبا هستند و می خواهند عجولانه به موفقیت برسند. این تجارتی است که زمان نقش اساسی در ساختار آن دارد. اگر شما یک تجارت سنتی داشته باشید حداقل ۳ تا ۵ سال طول می کشد تا به درآمد قابل توجه برسید، بلی یا خیر؟ در بازاریابی شبکه ای نیز شما حداقل بایستی چند ماه منتظر اولین درآمد خود باشید و کم کم تا سه سال بعد قدرتمند می شوید. صبور باشید و هرگز کار را رها ننمایید. هر چند شما در طرح financerz شما از همان ماه اول بدون هیچ گونه فعالیت سود اینوست خود را بدون هیچ مشکلی دریافت می

۱۰) پس زدن و رد شدن را به عنوان بخشی از این تجارت بپذیرید و آن را برخورد شخصی به خود نگیرید :

دراین تجارت مردم به شما زیاد "نه" خواهند گفت. خوب ممکن است این لحظه مناسب زندگی آنها برای پذیرش این پیشنهاد نمی باشد. آنها شما را پس نمی زنند بلکه به این فرصت شغلی عالی دست رد می زنند. شما آن را به خودتان نگیرید. با مردم دیگر در تماس باشید تا بتوانید در لحظه مناسب زندگی هر کس به آنها برسید.

توسط مهدی یاراحمدی خراسانی

http://athir.blogfa.com



همچنین مشاهده کنید