شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی فندقی
موادلازم برای تعداد ۳۰عدد شیرینی :
۱ ) یک فنجان شک
۲ ) ۴ سفیده تخم مرغ
۳ ) یک قاشق مرباخوری اسانس وانیل
۴ ) ۳قاشق غذاخوری آرد
۵ ) یک چهارم فنجان فندق خام
۶ ) پودر قند به مقدار لازم
رطرز تهیه:
فر را به ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.
۲ سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.
فندق ها را روی سینی قرار داده و به مدت ۱۵دقیقه در فر کباب کنید تا بوی آن بلند و پوست آن جدا شود.
آن ها را از فر خارج کنید و در یک حوله تمیز بریزید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بماند، سپس با مالیدن به حوله پوست آن ها را جدا و پس از خنک شدن خرد کنید. ▪ در ظرفی که روی قابلمه آب در حال جوش قرار گرفته شکر و سفیده تخم مرغ را در حالی که مرتب هم می زنید (تقریبا ۵ تا ۱۰دقیقه) بپزید.
مایه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵دقیقه با استفاده از همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. در این مرحله وانیل، آرد و فندق خردشده را اضافه کنید.
با استفاده از قاشق و با فاصله خمیر آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید.
قبل از مصرف، روی شیرینی را با پودر قند تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس ستاد انتخابات کشور مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور
تهران هواشناسی فضای مجازی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس قتل آتش سوزی آموزش و پرورش ازدواج افزایش حقوق بازنشستگان
قیمت خودرو قیمت دلار چین گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت مالیات بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینما تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری مغز اینترنت
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس رفح اوکراین سازمان ملل نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اپل ناسا گوگل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ
وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو تخم مرغ توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب