شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی فندقی


شیرینی فندقی

● موادلازم برای تعداد ۳۰عدد شیرینی :
۱ ) یک فنجان شک
۲ ) ۴ سفیده تخم مرغ
۳ ) یک قاشق مرباخوری اسانس وانیل
۴ ) ۳قاشق غذاخوری آرد
۵ ) یک چهارم فنجان فندق خام
۶ ) پودر قند به مقدار لازم
● رطرز …

موادلازم برای تعداد ۳۰عدد شیرینی :

۱ ) یک فنجان شک

۲ ) ۴ سفیده تخم مرغ

۳ ) یک قاشق مرباخوری اسانس وانیل

۴ ) ۳قاشق غذاخوری آرد

۵ ) یک چهارم فنجان فندق خام

۶ ) پودر قند به مقدار لازم

رطرز تهیه:

فر را به ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

۲ سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.

فندق ها را روی سینی قرار داده و به مدت ۱۵دقیقه در فر کباب کنید تا بوی آن بلند و پوست آن جدا شود.

آن ها را از فر خارج کنید و در یک حوله تمیز بریزید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بماند، سپس با مالیدن به حوله پوست آن ها را جدا و پس از خنک شدن خرد کنید. ▪ در ظرفی که روی قابلمه آب در حال جوش قرار گرفته شکر و سفیده تخم مرغ را در حالی که مرتب هم می زنید (تقریبا ۵ تا ۱۰دقیقه) بپزید.

مایه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵دقیقه با استفاده از همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. در این مرحله وانیل، آرد و فندق خردشده را اضافه کنید.

با استفاده از قاشق و با فاصله خمیر آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید.

قبل از مصرف، روی شیرینی را با پودر قند تزئین کنید.