پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید


سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید

این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی‌ هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه‌ جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بی‌نظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان‌ های ویژه‌ تان درست کنید.

این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی‌ هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه‌ جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بی‌نظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان‌ های ویژه‌ تان درست کنید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

۴ پیمانه برنج

۶-۴ عدد فیله مرغ

۳ عدد فلفل دلمه‌ای

۴ عدد گوجه‌فرنگی پوست کنده

۶ ق س پیاز سرخ شده

۱ ق م پودر هل

۱ ق م زیره سیاه نیم کوب

۱ ق م پودر کاری

۱ ق چ دارچین

۱ ق چ زردچوبه

۱ ق س فلفل سیاه

۳ ق م زعفران دم کرده

۲ عدد برگ بو

به میزان لازم کره و روغن برای سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.

۲. فیله‌های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید.

۳. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویه‌جات را همراه فلفل دلمه‌ای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و به‌آرامی مواد را هم بزنید. فیله‌های سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.

۴. نیمی از مواد حاصل را لابه‌لای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

یه جور دیگه

به‌جای آنکه فیله‌های مرغ را با مواد مخلوط کنید، می‌توانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.