دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
مافین موز و گردو
مواد لازم:
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
موز ۵۴۰ گرم
آرد ۱ لیوان
مغز گردوی خرد شده یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و با هم الک می کنیم و به مواد بالا می افزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط می کنیم. داخل هر یک از قالب های مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالب ها می ریزیم. مافین ها را در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد برای مدت ۳۵-۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات چین شورای نگهبان دولت حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه
هواشناسی شهرداری تهران تهران قتل فضای مجازی سلامت سیلاب شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
تئاتر محمدعلی علومی برنارد هیل تلویزیون سینمای ایران سریال مسعود اسکویی دفاع مقدس نمایشگاه کتاب صدا و سیما موسیقی سینما
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اینترنت اپل سامسونگ آیفون تبلیغات گوگل مایکروسافت باتری پهپاد عکاسی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون