چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تخم مرغ


سوپ تخم مرغ

● زمان تهیه: ۵ دقیقه
● زمان پخت: ۱۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ یک دسته کوچک پیازچه خردشده
▪ یک چهارم قاشق چایخوری شکر
▪ دو قاشق غذاخوری سویا سس
▪ سه قاشق غذاخوری آرد ذرت …

زمان تهیه:

۵ دقیقه

زمان پخت:

۱۵ دقیقه

مواد لازم

یک فنجان آب مرغ

یک دسته کوچک پیازچه خردشده

یک چهارم قاشق چایخوری شکر

دو قاشق غذاخوری سویا سس

سه قاشق غذاخوری آرد ذرت

یک سوم فنجان آب سرد

سه عدد تخم مرغ

دو قاشق غذا خوری آب

طرز تهیه

آب مرغ را در قابلمه‌ای ریخته و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر، سویا سس، آرد و آب را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و داخل آب مرغ و

پیازچه ها بریزید و هم بزنید.

پس از یک دقیقه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و سه تخم مرغ را در ظرف مناسب دیگری با دو قاشق آب بخوبی مخلوط کنید و سپس به آرامی آن را داخل سوپ ریخته و با یک چنگال هم بزنید. پس از دو دقیقه سوپ آماده است.

هما رمضانی