پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

پوره سیب زمینی و قارچ


پوره سیب زمینی و قارچ

● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ ۹۰۰ گرم سیب زمینی
▪ دو سوم فنجان شیر کم چرب
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک چهارم فنجان ماست
▪ یک دوم قاشق چایخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
▪ سه چهارم …

مواد لازم برای ۸ نفر

۹۰۰ گرم سیب زمینی

دو سوم فنجان شیر کم چرب

یک چهارم فنجان کره

یک چهارم فنجان ماست

یک دوم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

سه چهارم فنجان پیازچه

۲ حبه سیر خرد شده

یک چهارم فنجان پیاز خرد شده

۴۵۰ گرم قارچ

یک سوم فنجان آب گوشت

۳ قاشق غذاخوری کره

۲ قاشق غذاخوری ترخون خرد شده

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

دو قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه

سیب زمینی ها را پوست گرفته و درون یک قابلمه یا تابه قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته شود.سپس کمی نمک به آن بپاشید.سیب زمینی ها را درون مخلوط کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید.نمک و فلفل و ماست را با کره به آن بیفزایید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.سپس پیاز و پیازچه را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید.کره را در تابه ریخته و قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.سیب زمینی را در ظرفی ریخته و قارچ ها را با خامه مخلوط کرده و روی آن بریزید.

حمیده عسگری