سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

تفاله هویچ | خواص و کاربرد تفاله هویچ


کاربردهای تفاله هویچ که بهتر است بدانید 

تفاله هویچ را خانم های کدبانو برای طعم دادن به غذاها استفاده می کنند. برخی هم از ان با ترکیبات گیاهی ماسک های زیبایی ساخته و جوانی پوست صورتشان را حفظ می کنند.

تفاله آب هویج را دور نریزید!وقتی با دستگاه آبمیوه گیری آب هویج می گیرید تفاله هایش را دور نریزید؛ می توانید با بسته بندی و نگهداری آنها در فریزر از این مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزی های آینده خود استفاده بهینه کنید.

خواص تفاله هویچ

1- وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، می توانید به اندازه پودر گردو از این تفاله های نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج می گیرد انگار که به آن زعفران زده اید!

 
تفاله هویچ | خواص و کاربرد تفاله هویچ

کاربردها و فواید تفاله هویج

2- وقتی سوپ تهیه می کنید مقداری از تفاله های هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم این که سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.

 3- هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیب زمینی، مقداری از تفاله های هویج را به مایه کوکو اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفاله ها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوش طعم تر خواهد شد.

 4- در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و بوی مرغ بشدت کاهش می یابد.

 5- هنگام پخت برنج، با تفاله های هویج می توانید ته دیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش شده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده اید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. ته دیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد.

تفاله هویچ ، خواص و کاربرد تفاله هویچ