شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ویژه شب یلدا / مرغ مسما


ویژه شب یلدا / مرغ مسما

ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

مواد لازم:

مرغ: 350 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آلو: 8 عدد

دانه انار: یک پیمانه

آب جوش: 2 پیمانه

پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری

روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری

رب انار: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا رب انار را با آب جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می کنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.

2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه های انار و آلو تغییر شکل ندهند.