چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا
ویژه شب یلدا / مرغ مسما

مواد لازم:
مرغ: 350 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آلو: 8 عدد
دانه انار: یک پیمانه
آب جوش: 2 پیمانه
پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری
روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری
رب انار: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا رب انار را با آب جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می کنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.
2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه های انار و آلو تغییر شکل ندهند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست