چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

چوب های دارچینی


چوب های دارچینی

● مواد لازم برای ۱۴ چوب
▪ آرد- یک پیمانه
▪ نمک- کمتر از یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ آب- یک پیمانه
▪ روغن مخصوص سرخ کردنی- چهار پیمانه
▪ پودر دارچین- نصف قاشق غذاخوری
▪ شکر- نصف قاشق غذاخوری
● …

مواد لازم برای ۱۴ چوب

آرد- یک پیمانه

نمک- کمتر از یک هشتم قاشق مرباخوری

آب- یک پیمانه

روغن مخصوص سرخ کردنی- چهار پیمانه

پودر دارچین- نصف قاشق غذاخوری

شکر- نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

آب را در قابلمه بزرگی به جوش بیاورید. سپس از روی حرارت بردارید.

مخلوط آرد و نمک را به آب جوش بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید مواد برای مدت ۵ دقیقه خنک شود.

با استفاده از قیف شیرینی پزی خمیر را به شکل ۱۴ چوب با طول متوسط روی سینی حاوی کاغذ روغنی در بیاورید.

روغن که گرم شد، خمیر را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آن را روی توری بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود.

روی چوب های گرم، مخلوطی از شکر و دارچین بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۲ عدد چوب دارچینی:

کالری- ۱۲۰

چربی- ۶ گرم

سدیم- ۴۵ میلی گرم

کربوهیدرات- ۱۵ گرم

فیبر- یک گرم

قند- یک گرم

آهن- ۶ درصد