سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
آیا هر برنجی سفید است؟
ولی برنج قهوه ای به اندازه برنج سفید دوام نمی آورد. بیشتر مردم نیز برنج سفید، خوب کوبیده و صیلقی شده را به برنج قهوه ای ترجیح می دهند. هنگام برنجی کوبی، پوسته و گیاهک برنج با عبور دادن دانه ها از یک ماشین برنج کوبی که به نرمی سطح هر دانه را می ساید، از آن گرفته می شود. پس از تکمیل برنج کوبی با ماشین ، دانه ها سفید و سطح شان صیقلی می شود.
برنج تقویت شده، برنج کوبیده شده نسبتا تیره تری است که مقدار ویتامینهای گروه ب و کانیهایش از برنج صیقلی شده معمولی بیشتر است. برنج تقویت شده را پیش از آنکه در ماشین برنج کوبی بریزند، در آبی که دمایش نزدیک به نقطه جوش رسیده است می ریزند و سپس در زیر فشار، بخارش می دهند تا آماده شود.
این کار را نیز جوش کردن می گویند. با این کار، ویتامینهای ذخیره شده در سبوس، به وسط دانه برنج منتقل می شوند و به زبان د یگر، بخوردش می روند.
برنج ، احتمالا نخستین بار در هند گشت شد، زیرا سابقه کشت برنج در هند به چند ین هزار سال میرسد. از آنجا در سمت شرق حرکت و بیش از پنج هزار سال پیش به کشور چین رسید. تا سده هفدهم ساکنان آمریکای شمالی برنج را نمی شناختند.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان حرم شاهچراغ شاهچراغ ایران دولت چهاردهم پزشکیان ترور دولت انتخابات سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور
شیراز شهرداری تهران تهران پشه آئدس بازنشستگان هواشناسی شورای شهر تهران وزارت بهداشت قتل پلیس راهور پلیس
افغانستان قیمت خودرو ایران خودرو ترافیک خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم دلار حقوق بازنشستگان
تعزیه نذری تلویزیون امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران سینما سریال مداحی
مغز فناوری دانشگاه تهران دانش بنیان
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ فلسطین ترامپ غزه ترور ترامپ آمریکا جنگ غزه اسرائیل روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 رامین رضاییان لیونل مسی تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت هوش مصنوعی دیابت ایلان ماسک موبایل ناسا اینترنت اپل کد مورس
تب دنگی رژیم غذایی گرمازدگی ویتامین دی تغذیه سالم کاهش وزن حافظه