چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
کک
استفاده از کک از وقتی که آبراهام داربی Daraby در سال ۱۹۰۷ ابداع کرد تا کنون نقش مهمی در صنعت ذوب آهن داشته و در آینده نیز خواهد داشت.
مرغوبیت کک و استحکام آن در کیفیت و کمیت محصول کورههای بلند نقش اساسی دارد. زیرا همانطور که میدانیم بار کوره تا ۳۳ متر میرسد و اگر کک استحکام لازم را نداشته باشد بهصورت خاکه درآمده و همراه گازهای متصاعد از کوره خارج و در حین خروج بهوسیله این غبار خلل و فرج کک مسدود و در کار کوره بلند اختلال ایجاد میشود.
کیفیت کک وابسته بدو ضریب آن است.
۱) ضریب خردشوندگی
۲) ضریب سائیدگی
۳) ترکیب شیمیائی از لحاظ درصد کربن، خاکستر و گوگرد است. ضریب خردشوندگی مشخص ارتفاع کوره، و ضریب سائیدگی مشخص حرکت کک در کوره است.
درباره کیفیت کک، اگر از زغالسنگ مرغوب تهیه و متجانس بود خوب است، اما اگر کک نامتجانس باشد کک نامرغوب بر آن برتری دارد [۱].
۱. فرهنگ مواد ـ مهندس پرویز فرهنگ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست