جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر سرطان
سال هاست که متخصصان سلامت پی برده اند که مصرف گوشت قرمز خطر بروز سرطان را افزایش می دهد. اما علت آن را تا امروز نمی دانستند. برخلاف آن چه محققان تصور می کردند، چربی و کلسترول گوشت قرمز یا روش پخت آن خطر بروز سرطان را افزایش نمی دهد، بلکه قند موجود در آن در بروز این بیماری نقش دارد.
محققان آمریکایی دریافته اند، علت این که گوشت قرمز خطر سرطان را افزایش می دهد، مولکول قند به خصوص «Neu۵Gc» است که به طور طبیعی در بدن انسان وجود ندارد. با ردیابی کردن این مولکول قند، سیستم دفاعی به آن حمله می کند و التهاب بر اثر این حمله است که به مرور زمان، خطر بروز سرطان را افزایش می دهد. «Neu۵Gc» در گوشت گاو و گوسفند وجود دارد اما در گوشت مرغ و ماهی موجود نیست. این مولکول در خاویار، شیر پرچرب و برخی از انواع پنیر نیز موجود است.
به گفته متخصصان، این مولکول قند مانند گازوئیل روی آتش عمل می کند، یعنی به طور مستقیم سرطان ایجاد نمی کند بلکه خطر بروز بیماری را افزایش می دهد. سوالی که پیش می آید، این است که آیا باید از خوردن گوشت دست کشید؟به گفته متخصصان، کافی است مصرف گوشت قرمز را به هفته ای ۲ یا ۳وعده محدود کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق دانشگاه تهران انتخابات حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم چین رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی
ایران بارش باران تهران هواشناسی یسنا هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم سیل شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ لیلا بلوکات سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون عفاف و حجاب صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات ناسا دبی
خواب فشار خون کبد چرب