پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
مارمالاد پرتقال و لیمو
مواد لازم
شش لیوان آب
سه لیوان پوست پرتقال نازک برش زده
سه و نیم لیوان پرتقال خرد شده
سه و نیم لیوان لیمو ترش نازک برش زده
پنج و نیم لیوان شکر
طرز تهیه
آب را به میوه اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۸ ساعت در جای خنک قرار دهید.
دوباره به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار داده تا پوست میوه نرم شود.
میوه و آب آن را اندازه بگیرید و برای هر یک لیوان مخلوط میوه یک لیوان شکر اضافه کنید.
مخلوط را روی حرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بپزید تا ژله مانند شود.
با غلیظ شدن، مواد را مرتب هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
مربای داغ را به اندازه سه چهارم در شیشه هایی که از قبل داغ شده بریزید و در آن را ببندید.
شیشه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا مانع کپک زدن مربا شوید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان عزاداری دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات ترور
تهران قتل حجاب شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله پلیس عزاداری محرم تیراندازی سلامت تعطیلی ادارات
واردات خودرو خودرو اربعین قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو مالیات بازنشستگان سایپا سهام عدالت
عاشورا تلویزیون فرهاد مشیری امام حسین سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد صداوسیما سینمای جهان
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل دونالد ترامپ ترامپ آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند رئال مادرید مهدی طارمی نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
گرما گرمازدگی کاهش وزن صبحانه نوشابه نان تخم مرغ افسردگی