سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی های لقمه ای


سیب زمینی های لقمه ای

● مواد لازم برای ۱۶ نفر
▪ هشت عدد سیب‌زمینی بزرگ
▪ ۲۲۶ گرم سوسیس
▪ یک چهارم فنجان کره یا مارگارین نرم شده
▪ دو فنجان پنیر چدار
▪ یک و نیم فنجان گوشت چرخ کرده سرخ شده
▪ یک فنجان خامه
▪ …

مواد لازم برای ۱۶ نفر

هشت عدد سیب‌زمینی بزرگ

۲۲۶ گرم سوسیس

یک چهارم فنجان کره یا مارگارین نرم شده

دو فنجان پنیر چدار

یک و نیم فنجان گوشت چرخ کرده سرخ شده

یک فنجان خامه

نصف فنجان سس سالاد

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

سیب زمینی‌ها را شسته و با چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنید.

سپس آنها را برای مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۴ درجه سانتی‌گراد و یا ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در مایکروفر با قدرت بالا قرار دهید.

در این مدت سوسیس و گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه سرخ کنید.

پس از پخته شدن سیب‌زمینی آنها را از وسط به دو نیم کرده و مغز آن را با قاشق درآورید تا جایی که قطر پوسته سیب حدود شش میلی‌متر باشد.

سپس مغز سیب‌زمینی را در یک کاسه بزرگ ریخته و آن را با کره مخلوط کنید.

سوسیس، گوشت چرخ کرده، پنیر، خامه، سس سالاد و نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب هم بزنید.ترکیب بالا را با قاشق درون سیب‌زمینی‌ها بریزید تا پر شود.

سپس سیب‌زمینی‌ها را درون سینی فر و روی کاغذ روغنی بچینید و آن را برای مدت ۳۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۲۰۴ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی سیب‌زمینی‌ها طلایی شود.