جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
شامی گیلانی
مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۲۵۰گرم
لپه خیس شده: ۲۵۰گرم
نخود آبگوشتی خیس شده: ۲۵۰گرم
سیب زمینی متوسط: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
زردچوبه و نمک: به میزان لازم
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را در قابلمه مناسبی گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا کمی پخته شود. پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس نخود و لپه ای را که از قبل خیس کرده ایم به آن می افزاییم.
وقتی گوشت، نخود و لپه پخت، نمک، فلفل، سیب زمینی و پیاز را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
در حالی که قابلمه روی حرارت ملایم قرار دارد، صبر می کنیم تا کاملا آب آن خشک شود. قابلمه را از روی حرارت برمی داریم تا مواد کمی سرد شود سپس مواد را کاملا چرخ می کنیم تا به صورت خمیر یکدست شود. در ادامه کمی نمک، فلفل و تخم مرغ را اضافه می کنیم و آن را به صورت کتلت در روغن سرخ می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست