سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نان خرمایی کرمانشاهی


نان خرمایی کرمانشاهی

● مواد لازم:
▪ آرد سفید: نیم کیلو
▪ کره گیاهی: ۲۵۰ گرم
▪ ماست: ۲۵۰ گرم
▪ نمک: یک قاشق چای خوری
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ خرمای بدون هسته: نیم کیلو
▪ پودر مغز گردو، بادام، پسته …

مواد لازم:

آرد سفید:

نیم کیلو

کره گیاهی:

۲۵۰ گرم

ماست:

۲۵۰ گرم

نمک:

یک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته:

نیم کیلو

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد:

از هر کدام دو قاشق غذاخوری

دارچین:

یک قاشق چای خوری

زعفران آب شده:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۱/۵ ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پر کنید. شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بائشد دام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.