یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

روز نابودی انگلیس به دست سـوارز


روز نابودی انگلیس به دست سـوارز

تیم منتخب روز هشتم جام جهانی ۲۰۱۴

جام‌جهانی ۲۰۱۴ روز هشتمش را نیز سپری کرد. در این روز ابتدا کلمبیا با نتیجه ۲-۱ ساحل‌عاج را پشت‌سر گذاشت و ۶ امتیازی شد. اروگوئه بازی بدش برابر کاستاریکا را جبران کرد و با پیروزی ۲-۱ برابر انگلیس ۳ امتیاز حساس گرفت و انگلیسی‌ها را به حذف نزدیک‌تر کرد. ژاپن نیز از پس یونان ۱۰ نفره برنیامد تا معادلات صعود در گروه C پیچیده‌تر شود.

۱- دروازه‌بان – فرناندو موسلرا (اروگوئه):

موسلر نمایش ضعیفش برابر کاستاریکا را با درخشش برابر انگلیس جبران کرد. او با دو دفع توپ از فاصله بسیار نزدیک در حفظ دروازه تیمش بسیار موفق نشان داد همچنین شروع مجدد زیبای او بود که باعث به‌ثمر رسیدن گل دوم توسط سوارز شد.

۲- مدافع راست – کوستاس مانولاس (یونان):

عمق دفاع یونان با حضور مانولاس غیرقابل‌نفوذ شده بود. فاصله بین مانولاس و سوکراتیس، دو مدافع مرکزی یونان بسیار کم بود و هر فرصتی که نصیب ژاپنی‌ها می‌شد او در نزدیک‌ترین فاصله ممکن به توپ وظایف دفاعی خودش را به‌خوبی انجام می‌داد.

۳- مدافع وسط – ماریو یـِـپس (کلمبیا):

مدافع پابه‌سن گذاشته کلمبیا برای دومین بار در تیم منتخب قرار گرفت. یـپس حتی در ۳۸ سالگی نیز مانند یک مدافع جوان پرجنب‌وجوش و تواناست. در ابتدا بونی و سپس دروگبا را کنترل کرد و کمتر اجازه داد تا آنها موقعیت خطرناکی روی دروازه تیمش به وجود بیاورند.

۴- مدافع چپ – خوزه خیمنز (اروگوئه):

تصمیم تابارز در بازی دادن به خیمنزِ ۱۹ ساله به‌جای لوگانو، مدافع باتجربه و مصدومِ اروگوئه شجاعانه بود. این مدافع جوان روی هوا بسیار مسلط و عالی بود و در دقایقی که اروگوئه تحت فشار حملات انگلیس بود بسیار باهوش و سریع در محوطه جریمه تیمش تمامی توپ‌ها را دفع کرد.

۵- گوش راست – سرژ آریه (ساحل‌عاج):

آریه از سمت راست خط دفاعی تیمش بارها به دفاع کلمبیا نفوذ کرد و با سانترهای مواج و زیبای خود خطرساز شد. این مدافع-هافبک جوان ساحل‌عاجی در دو دیدار گذشته چهره شاخص تیمش بوده و شاید به زودی پای او به بزرگ‌ترین باشگاه‌های اروپایی باز شود.

۶- گوش چپ – یوتو ناگاتومو (ژاپن):

با وجود اینکه ژاپن در گلزنی برابر یونان ناموفق بود اما ناگاتومو وظیفه خود را به نحو احسن انجام داد. او با حرکات سرعتی و نفوذ به دفاع یونان توپ‌های خوبی تحویل مهاجمان تیمش داد اما آنها قدر این موقعیت‌ها را ندانستند. سانترهای خوب ناگاتومو از سمت چپ نیز به دفعات مدافعان یونان را به دردسر انداخت.

۷- هافبک دفاعی – اخیدیو آرِوالو (اروگوئه):

هافبک سختکوش اروگوئه‌یی‌ها در مرکز میدان با جنگندگی مثال‌زدنی‌اش جدال‌های تن‌به‌تن را از هافبک‌های انگلیسی بُرد. او در اکثر دقایق بازی چسبیده به خط دفاعی تیمش به وظایف دفاعی می‌پرداخت و اجازه نفوذ از مرکز خط هافبک و دفاعی تیمش را به حریف نداد.

۸- هافبک تهاجمی – جیمز رودریگز (کلمبیا):

هافبک هجومی خلاق کلمبیا محور اصلی حملات تیمش بود. او با خلاقیت و هوش بالایش به دفعات موقعیت‌سازی کرد و گل اول تیمش را هم نیز با ضربه سری هوشمندانه به تور دروازه ساحل‌عاج دوخت. همچنین توپ‌ربایی عالی رودریگز باعث به‌ثمر رسیدن گل دوم کلمبیا شد. شماره ۱۰ کلمبیا برای دومین بار است که در تیم منتخب جای می‌گیرد.

۹- بال راست – خوان کوادرادو (کلمبیا):

کوادرادو چندین بار با سرعت خوبش مدافعان ساحل‌عاج را به‌راحتی جا گذاشت. این هافبک ریزنقش کلمبیایی با توانایی دریبلینگ خود نیز دفاع حریف را به‌راحتی به‌هم می‌ریخت. ضربه کرنر دیدنی او موجب به‌ثمر رسیدن گل اول کلمبیا شد.

۱۰- بال چپ – ژروینیو (ساحل‌عاج):

تنها بازیکن هجومی ساحل‌عاج بود که توانست از پس مدافعان کلمبیا بربیاید. با سرعت و تحرک در خط حمله تیمش مهره‌یی مفید بود و در گلی که وارد دروازه کلمبیا کرد با جا گذاشتن سه مدافع حریف از تکنیکش به‌خوبی بهره برد.

۱۱- مهاجم – لوئیس سوارز (اروگوئه):

کمتر کسی فکر می‌کرد مهاجمی که مدت‌ها با مصدومیت دست‌وپنجه نرم می‌کرد بتواند در جام‌جهانی بدرخشد، اما سوارز توانایی فنی بالای خود را برابر انگلیس به همگان نشان داد. مدافعان انگلیسی که بارها در لیگ برتر این کشور مقابل سوارز به میدان رفته‌اند باز هم برابر او ناکام بودند و این مهاجم سرعتی را نتوانستند مهار کنند. سوارز در بین دفاع حریف در بهترین مکان جا‌گیری می‌کرد و دو بار با استفاده از همین جاگیری‌های خوب توانست به‌راحتی دروازه هارت را باز کند. بهترین بازیکن دیدار اروگوئه – انگلیس شاید اگر برابر کاستاریکا هم به‌میدان می‌رفت تیمش به نتیجه بهتری می‌رسید.

شهراد باغستانی