یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دو نوع غذا با «میگو و نودل»


طرز تهیه دو نوع غذا با «میگو و نودل»

در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

میگو کبابی با سبزیجات

مواد لازم:

شاه‌میگو: ١٢ عدد

پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم

فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ١ عدد

کدو سبز: ٤ عدد خلالی شده

پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری

سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه

سس تریاکی: ٣ قاشق غذاخوری

سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری

زعفران: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا میگوها را با کمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. در این فاصله سبزیجات را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

۲- حال تمامی سس‌ها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در نهایت میگو‌ها را به سیخ چوبی کشیده روی زغال یا گاز یا کباب‌پز به مدت خیلی کوتاه کباب می‌کنیم و روی سبزیجات که در ظرف کشیده‌ایم می‌ریزیم.

۳- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.

نودل میگو و بروکلی

مواد لازم

میگو پلویی: ٥٠٠ گرم

کلم بروکلی: ٥٠٠ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز: ١ عدد

کاری: ٢ قاشق چایخوری

سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه

سس تریاکی: ٣ قاشق غذاخوری

سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه

سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری

نودل: ٣ بسته

طرز تهیه:

۱- ابتدا فلفل دلمه‌ای را خلالی کرده و همراه میگو ادویه تفت می‌دهیم، کلم بروکلی را بخارپز می کنیم اما کم می‌پزیم تا له نشود، مواد را مخلوط کرده و سس‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

۲- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف می‌کشیم و سس به دست آمده را روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.