دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
ترشی پوست پرتقال
سرکه : ۱ لیتر
نمک : قدری
پوست پرتقال : ۴۰۰ گرم
فلفل : قدری
پوست نارنج : قدری
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود. بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن را از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بهطوری که روی پوستها را بگیرد روی آن میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملاً به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط مینمائیم و میجوشانیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران آتش سوزی زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران هلال احمر
حقوق سربازان سلامت وزارت جهاد کشاورزی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
فضای مجازی نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی