چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نخود ادویه زده


نخود ادویه زده

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ ۳۰۰ گرم نخود
▪ ۱۲۵ گرم اسفناج تازه درشت خرد شده
▪ ۲۰۰ گرم ماست
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ سه عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق غذا خوری …

مواد لازم برای چهار نفر

۳۰۰ گرم نخود

۱۲۵ گرم اسفناج تازه درشت خرد شده

۲۰۰ گرم ماست

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

سه عدد پیاز خرد شده

سه حبه سیر خرد شده

دو قاشق غذا خوری نعنای تازه خرد شده

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نصف قاشق چایخوری زیره سبز

نصف قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری مخلوط ادویه

۲۵۰ گرم گوجه فرنگی

یک عدد بادمجان خرد شده

یک عدد کدوی بزرگ خرد شده

یک سیب زمینی بزرگ خرد شده

۵۰۰ میلی لیتر آب سبزیجات

زمان لازم:

۳۰ دقیقه

طرز تهیه

فرگاز را از قبل با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روغن را در ظرف ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید سپس آن را به مدت پنج دقیقه سرخ کنید.

سیر، زنجبیل و ادویه را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه به آرامی سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی، بادمجان و کدو را به آن اضافه کنید. حال آب سبزیجات، رب گوجه، سیب زمینی و نخود را اضافه کرده و اجاز دهید تا آب به جوش آید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. ماست را با نصف پیاز، گشنیز و نعنا مخلوط کنید.

ظرف را از درون فر خارج کرده و سه قاشق غذاخوری از مواد آن را بردارید، آنها را به شکل پوره در آورده و مجدداً در ظرف بریزید (این کار باعث می شود تا غذا غلیظ تر به نظر برسد)، اسفناج را به مخلوط سبزیجات افزوده و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

این غذا را به همراه سس ماست و پیاز خرد شده میل کنید.

[زینب سادات محسنی]