پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سس یونانی


روغن زیتون  :  ۲ فنجان
سیر  :  ۲ عدد
سرکه  :  ۰.۲۵ فنجان
سیب زمینی  :  ۲ عدد
بادام  :  ۰.۲۵ فنجان
سیر را در هاون بکوبید و سپس پوره سیب زمینی را به آن اضافه کنید و آنگاه بادام کوبیده را در آن ریخته …

روغن زیتون  :  ۲ فنجان

سیر  :  ۲ عدد

سرکه  :  ۰.۲۵ فنجان

سیب زمینی  :  ۲ عدد

بادام  :  ۰.۲۵ فنجان

سیر را در هاون بکوبید و سپس پوره سیب زمینی را به آن اضافه کنید و آنگاه بادام کوبیده را در آن ریخته و خوب بکوبید و به‌تدریج روغن زیتون و سرکه، در آن بریزید و این مخلوط را همچنان مرتب بکوبید. سپس نمک و فلفل ریخته و کمی دیگر سس را بکوبید و سر سفره ببرید.