شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نان برنجی قمی


آرد برنج  :  ۴۰۰ گرم
آرد سفید  :  ۳۰۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۱.۵ فنجان
شکر  :  ۵۰۰ گرم
وانیل  :  ۱۵۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
دو قاشق سوپخوری کره را آب کرده شکر را در آن ریخته کمی بجوشانید، سپس آرد …

آرد برنج  :  ۴۰۰ گرم

آرد سفید  :  ۳۰۰ گرم

شیر هموژنیزه  :  ۱.۵ فنجان

شکر  :  ۵۰۰ گرم

وانیل  :  ۱۵۰ گرم

کره  :  ۲ قاشق سوپخوری

دو قاشق سوپخوری کره را آب کرده شکر را در آن ریخته کمی بجوشانید، سپس آرد برنج، وانیل، آرد و شیر را جداگانه مخلوطش کنید.

آنها را ورز بدهید، سپس خمیر را پهن کرده قالب زده، در سینی بچینید و در فر ملایم بگذارید بپزد.