شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
خوراکی هایی برای زندگی طولانی تر
سبزیجات
سبزیجات خام و برگدار مواد مغذی بسیار و کالری کمی دارند. در ۴۵۰ گرم سبزیجات تنها ۱۰۰ کالری وجود دارد که آن را مادهای عالی برای کاهش وزن میکند. سبزیجات از رگهای خونی مراقبت کرده، دید را بهبود بخشیده و خطر دیابت را کم میکند. همچنین سبزیجات خواص ضد سرطانی نیز دارند. به یاد داشته باشید سبزیجات را خوب خردکرده و بجوید زیرا با این کار خاصیت ضد سرطانی آن فعال میشود.
لوبیاها
لوبیاها بستههایی کوچک از مواد خوراکی عالی هستند. خوردن لوبیا و دیگر حبوبات باعث میشود احساس سیری کنید و به دلیل خاصیت ثبات رسانی در خون مانع میشود هوس کنید که بیشتر بخورید. فیبر محلول در لوبیا کلسترول خون را پایین میآورد. خوردن لوبیا، نخود و یا عدس برای دو بار در هفته سرطان روده را ۵۰ درصد کاهش داده و به حدی زیادی از بدن مقابل سرطان کلیه، معده، دهان، حنجره و حلق محافظت میکند.
پیاز
پیاز، سیر، تره، موسیر، پیاز کوهی و پیازچه برای دستگاه قلب و عروق و سیستم ایمنی بدن مفیدند و همچنین خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی دارند. پیاز مانند سبزیجات چلیپایی باید خرد، له یا کاملاً جویده شوند تا بتوان از بیشترین خواص آن بهرهمند شد. زمانی که پیاز را خرد میکنید و از چشمان شما اشک میآید همان وقتی است که خواص ضد سرطانی تولید میکند.
قارچها
قارچها منحصربهفردند زیرا ترکیباتی دارند که تولید استروژن را متوقف میکند و این برای پیشگیری از سرطان سینه مفید است. همهی قارچها خواص ضد سرطانی و ضدالتهاب داشته و سیستم ایمنی بدن را تحریک میکنند. همچنین از آسیب DNA پیشگیری کرده، رشد سلول سرطانی را کند کرده، موجب مرگ سلول سرطانی شده و فرآیند رگ زایی را مهار میکند. فقط به یاد داشته باشید حتماً قارچ را پخته و بعد بخورید.
توتها
توتهای رنگی بهترین غذاهایی هستند که شما میتوانید بخورید. تمشک، توتفرنگی، شاهتوت و بلوبری قند کمی دارند اما مواد غذایی آنها زیاد است. مصرف توت خطر بیماری قلبی، دیابت، سرطان و زوال شناختی را کم میکند. خوردن توت میتواند هماهنگی حرکتی و حافظه را بهبود بخشیده و میزان التهاب و آسیب به DNA بر اثر رشد تومورهای سرطانی را کاهش میدهد.
دانهها و آجیلها
دانهها چربی سالم، مواد معدنی و آنتیاکسیدان داشته و غنی از فیبر و مواد معدنی هستند. همچنین پروتئین آنها از آجیلها بیشتر است. هر دانه از نظر مواد غذایی منحصربهفرد است. برخی دانهها چربیهای امگا۳ زیادی دارند، برخی دیگر ترکیب لیگنان دارند که ضد سرطان است و گروهی دیگر مقدار زیادی آهن، کلسیم، روی و ویتامین E دارند. آجیلها برای دستگاه قلبی عروقی فایده داشته و به پیشگیری از دیابت و کنترل وزن کمک میکنند. همچنین چربیهای سالم در دانهها و آجیلها به جذب بهتر مواد مغذی در زمان خوردن سبزیجات کمک میکنند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
تهران هواشناسی سیل زلزله شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو بورس بانک مرکزی ایران خودرو مالیات نمایشگاه نفت بازار خودرو دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس میراث فرهنگی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مهران مدیری
فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک اپل مایکروسافت اینترنت ناسا گوگل فیبرنوری ماهواره نخبگان
فشار خون چاقی استرس سیستم ایمنی آسم کبد چرب زوال عقل