پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

دسر هویج


دسر هویج

● مواد لازم
▪ هویج: ۱ و نیم کیلو
▪ روغن حیوانی: ۱۰ قاشق غذاخوری
▪ شیر: ۶۰۰ میلی لیتر
▪ شیر غلیظ شده: ۶۰۰ میلی لیتر
▪ هل خرد شده: ۱۰ عدد
▪ شکر: ۸ الی ۱۰ قاشق غذاخوری
▪ مغز پسته خرد شده برای …

مواد لازم

هویج:

۱ و نیم کیلو

روغن حیوانی:

۱۰ قاشق غذاخوری

شیر:

۶۰۰ میلی لیتر

شیر غلیظ شده:

۶۰۰ میلی لیتر

هل خرد شده:

۱۰ عدد

شکر:

۸ الی ۱۰ قاشق غذاخوری

مغز پسته خرد شده برای تزئین:

۲۵ گرم

طرز تهیه

هویج را می شوییم، پوست می گیریم و سپس آن را رنده می کنیم.

روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم. هویج های رنده شده را در ماهیتابه می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا آب هویج ها گرفته شود و طلایی رنگ شود. شیر،شیر غلیظ شده،هل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر هم تفت می دهیم، درحین تفت دادن مخلوط را هم می زنیم تا رنگ آن کمی تیره تر شود. مواد بدست آمده را در ظرف می ریزیم و روی آن را با پسته خرد شده تزئین می کنیم. این دسر را به صورت گرم هم می توانید میل کنید. شیر غلیظ شده را می توانید از اغذیه فروشی هایی که مواد غذایی خارجی دارند تهیه کنید.