چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

هویج با مارمالاد پرتقال


هویج با مارمالاد پرتقال

● مواد لازم:
▪ مارمالاد پرتقال: نصف پیمانه
▪ سرکه سفید: یک چهارم پیمانه
▪ دانه زیره: یک قاشق مرباخوری
▪ عصاره سبزیجات: یک چهارم پیمانه
▪ خردل: یک قاشق غذاخوری
▪ هویج ریز: ۱۲عدد
▪ …

مواد لازم:

مارمالاد پرتقال:

نصف پیمانه

سرکه سفید:

یک چهارم پیمانه

دانه زیره:

یک قاشق مرباخوری

عصاره سبزیجات:

یک چهارم پیمانه

خردل:

یک قاشق غذاخوری

هویج ریز:

۱۲عدد

کره:

یک قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده:

۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی را در قسمت وسط قرار دهید. مارمالاد پرتقال، دانه زیره، آب سبزیجات و خردل را در ماهیتابه بزرگ بریزید و حرارت دهید تا با هم مخلوط شود. پس از به جوش آمدن، هویج و سپس نمک، فلفل و سرکه را اضافه کنید.هر چند بار هویج را هم بزنید. سپس ماهیتابه را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و هر چند بار هویج را هم بزنید تا مایه غلیظ و هویج ها نرم شود.سپس آن را از فر خارج کنید و در کره تفت دهید. آن را قبل از سرو با پیازچه تزئین کنید. توجه داشته باشید، باید از ماهیتابه مناسب فر استفاده شود یا این که مواد را قبل از قرار دادن داخل فر، در ظرف پیرکس خالی کنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم هویج خام:

کالری:

۴۱ گرم

کربوهیدرات:

۹.۵۸ گرم

چربی کلی:

۰.۲۴ گرم

فیبر:

۲.۸ گرم

پروتئین:

۰.۹۳ گرم