جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
چربی سوزهای طبیعی
همه افرادی که به فعالیت ورزشی می پردازند، تلاش می کنند شکم صافی داشته باشند. برخی افراد به راحتی با ورزش کردن میزان چربی شکم خود را کاهش می دهند اما برخی افراد با وجود ورزش و رعایت کردن رژیم غذایی نتیجه دلخواه را به دست نمی آورند. در این میان موادغذایی وجود دارد که چربی شکم را می سوزاند. در ادامه مطلب به برخی از این موادغذایی اشاره می کنیم.
آواکادو:
این میوه مانند مغز میوه، دانه کتان و روغن زیتون حاوی تک چربی اشباع نشده است و از رسوب چربی دور شکم پیشگیری می کند. زنانی که برنامه غذایی سرشار از تک چربی اشباع نشده به میزان هزار و ۶۰۰ کالری اتخاذ می کنند، طی یک ماه یک سوم چربی شکم را از دست می دهند.
سفیده تخم مرغ:
تمامی خواص پروتئین را دارد. از بافت عضله محافظت می کند و برای هضم شدن نسبت به کربوهیدرات های ساده و چربی به کالری بیشتری نیاز دارد. در بررسی های اخیر، مشخص شد افرادی که مصرف پروتئین سالم خود را به ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش دادند، چربی شکم بیشتری کم کردند و مصرف کلی کالری نیز در آن ها کاهش پیدا کرد. منابع خوب دیگر پروتئین ماهی، سویا و گوشت مرغ است.
چای سبز:
طی یک بررسی افراد بزرگسالی که اضافه وزن داشتند با مصرف چای سبز و ورزش طی ۳ ماه ۷.۷ درصد چربی شکم را از دست دادند. ترکیب فیتوکامیکال موجود در چای سبز روند سوخت و ساز بدن را سرعت می بخشد و باعث سوخت چربی می شود.
غلات سبوس دار:
به نقل از سایت «نیوزویک» در تحقیقات دانشمندان آمریکایی مشخص شد، بزرگسالان مبتلا به چاقی که روزانه ۴تا۷ وعده غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود گنجانده بودند، دو برابر بیشتر از افرادی که غلات تصفیه شده مصرف می کردند، چربی شکم را از دست دادند. غلات سبوس دار، میزان انسولین را کاهش می دهد و باعث سوخت چربی شکم می شود. مصرف جو دوسر، برنج قهوه ای، پاستای سبوس دار و ... توصیه می شود.
سرکه:
افزودن سرکه به غذا، توان بدن را برای سوخت چربی افزایش می دهد. نتایج بررسی ها نشان می دهد، افرادی که ۲ بار در روز مخلوطی از ۳قاشق غذا خوری سرکه و یک لیوان آب را مصرف می کنند پس از ۱۲ هفته چربی دور شکم آن ها کاهش می یابد.
گوجه فرنگی داغ:
محققان می گویند، افرادی که به میزان بالا آنتی اکسیدان کاراتینوئید، بتاکاروتن، آلفاکاروتن و لیکوپن مصرف می کنند، دارای کمر باریک تر و چربی کمتر احشایی هستند. گوجه فرنگی حاوی تمامی آنتی اکسیدان های یاد شده است و در صورت حرارت دیدن میزان لیکوپن موجود در آن افزایش پیدا می کند و بدن این ماده مغذی را بهتر جذب می کند.
تمشک:
میزان آنتی اکسیدان در این میوه نسبت به توت فرنگی ۵۰درصد بیشتر است. نوعی آنتی اکسیدان به نام «کیتونز» موجود در این میوه توتی، مانع از افزایش چربی در کل بدن و چربی احشایی می شود. علاوه برآن، «آنتوسیانین»نوعی آنتی اکسیدان دیگر موجود در تمشک، پس از مصرف یک غذای پر نشاسته میزان قند خون را کاهش می دهد و در نتیجه در کنترل اشتها موثر است.
روغن نارگیل:
به علت بالا بودن میزان چربی اشباع شده در روغن نارگیل، این روغن، محبوبیت زیادی ندارد. اما اخیراً محققان می گویند روغن نارگیل تاثیر چشمگیری در سوزاندن چربی شکم دارد. زنجیره های متوسط اسیدهای چرب موجود در این نوع روغن، وزن بدن را کاهش می دهد.
نویسنده: علیرضا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست