چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بز قرمه
مواد لازم :
گوشت بدون استخوان (راسته) :
: ۱ کیلو
کشک :
: نیم کیلو
پیاز :
: ۲ عدد
سیر :
: ۵ الی۶ حبه له شده
زعفران آب کرده :
: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه، نمک و فلفل :
: به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را قطعه های بزرگ ریز کرده و در قابلمه که کمی روغن ریخته ایم می ریزیم . این غذا چون فقط از گوشت و کشک درست می شود باید گوشت فراوان داشته باشد. وقتی مقداری رنگ گوشت عوض شد ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پیاز می ریزیم و در آخر سیرهای کوبیده شده را می ریزیم هر چه مقدار سیر بیشتر باشد خوشمزه تر می شود سپس آب در آن ریخته و می گذاریم تا یک ساعتی گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه می کنیم. بعد که گوشت پخت آنرا از روی شعله برداشته و با گوشت کوب می کوبیم و دوباره روی شعله گذاشته و کشک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب جا بیفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده و روغن بیاندازد. این غذا را می توان با پلو یا با نون سرو کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست