سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی پفکی شکلاتی


شیرینی پفکی شکلاتی

● مواد مورد نیاز:
▪ سفیده تخم مرغ: ۳ عدد؛
▪ پودر شکر: ۱۲۰ گرم؛
▪ پودر نارگیل: ۲۷۰ گرم؛
▪ شکلات دانه ای: ۱۹۰ گرم؛
● طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را می زنیم تا سفت شود بعد بتدریج پودر شکر را …

مواد مورد نیاز:

سفیده تخم مرغ:

۳ عدد؛

پودر شکر:

۱۲۰ گرم؛

پودر نارگیل:

۲۷۰ گرم؛

شکلات دانه ای:

۱۹۰ گرم؛

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را می زنیم تا سفت شود بعد بتدریج پودر شکر را به آن افزوده، در ۲ مرحله این کار را انجام می دهیم. سپس پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم و در آخر شکلات دانه ای را به موادمان اضافه می کنیم (در زمان افزودن شکلات های دانه ای از همزن استفاده نمی کنیم) سپس دستانمان را با آب مرطوب کرده و از مواد با یک قاشق چایخوری برداشته و در دستمان گرد می کنیم و در سینی فر با فاصله های ۲ سانتی قرار می دهیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

بعد از پخت شیرینی آن را از فر خارج کرده و بعد از آنکه کمی خنک شد آن را جا به جا می کنیم و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.