دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

مربای سیب


مربای سیب

سیب ها را پوست کنده و قاچ میکنیم ( برای اینکه سیب ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می ریزیم و سیب ها را در داخل آن قاچ می کنیم)
● مواد لازم:
▪ سیب ۱ کیلو
▪ شکر ۱ …

سیب ها را پوست کنده و قاچ میکنیم ( برای اینکه سیب ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می ریزیم و سیب ها را در داخل آن قاچ می کنیم)

مواد لازم:

سیب ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو ( اگر سیب شیرین بود میتوانید ۷۵۰ گرم شکر استفاده کنید)

گلاب نصف استکان

آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سیب ها را پوست کنده و قاچ میکنیم ( برای اینکه سیب ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می ریزیم و سیب ها را در داخل آن قاچ می کنیم) سیب ها را در ظرفی می ریزیم و حدود ۴-۵ لیوان آب (طوری که روی سیب ها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیب ها کمی پخته شود . بعد سیب ها را در صافی میریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط میکنیم و دو- سه جوش میدهیم, سپس سیب ها را داخل شربت ریخته و میگذاریم شربت مراب قوا بیاید, سپس گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.