پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
كالباس مرغ
مواد لازم
مرغ نسبتا درشت ۱ عدد(۵/۱ - ۲ كیلو)
مغز پسته ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ پره
چگونگی تهیه
مرغ را بعد از تمیز كردن استخوانهایش را از گوشت طوری جدا كنید كه پوست آن سالم بماند و گوشتهای مرغ در پوست جا شود پس از اینكه استخوانها كشیده شد نمك و فلفل مخلوط كرده روی گوشتها می پاشیم مغز پسته و سیر را هم روی گوشتها قرار می دهیم بطوریكه لابلای آنرا بگیرد و پوست را جمع كرده با سیم یا نخ می بندیم پس از آن یك قاشق روغن در ماهی تابه ریخته كمی سرخ می كنیم البته وقتی روغن را در ماهیتابه ریخته ایم كمی نمك زده در ماهیتابه كه روغن اطراف ماهیتابه پراكنده شود و مرغ كه كمی برشته شد پیاز را با یك پره سیر در آن ریخته و كمی تفت داده نصف فنجان آب كنار آن می ریزیم درش را می بندیم تا پخته شود در وسط پخت یكی دو بار مرغ را زیر و رو می كنیم بعد از آب بیرون آورده می گذاریم كاملاٌ سرد شود .پس از سرد شدن می گذاریم دو سه روز در فریزر كه خوب خودش را بگیرد بعد از فریزر در آورده وقتی یخ آن باز شد با چاقوی تیز به ورقه های نازك می بریم و با سسهای مختلف و سبزیجات پخته مصرف می كنیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست