چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
چای خطر سرطان و بیماری قلبی را كاهش می دهد
نوشیدن چای از آسیب دیدن سلولهایی كه منجر به سرطان، بیماری قلبی و دیگر بیماریها می شوند، جلوگیری می كند.یك متخصص تغذیه از دانشگاه بوستون گفت: « چای یك نوشیدنی گیاهی مفید تلقی می شود. چای حاوی موادی به نام فیتوكمیكال است، این تركیبات به عنوان آنتی اكسیدان عمل می كنند و با صدمات حاصل از رادیكال های آزاد، مقابله می كنند. رادیكال های آزاد، ذرات بارداری هستند كه از طریق نور خورشید، مواد شیمیایی، بعضی از غذاها و استرس به وجود می آیند.»آسیب دیدن DNA، اولین گام برای ابتلا به سرطان است و موجب بروز بیماری قلبی نیز می شود.ویتامین های A و C آنتی اكسیدان هستند، اما تركیباتی مثل كاتچین ها (Catechins) هم در چای یافت شده است.مدت سی سال طول كشید تا به اهمیت این تركیبات پی برده شود . چای با كاهش كلسترول، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش می دهد.مدیر اجرایی مركز پژوهشهای تغذیه (USDA ) در مریلند گفت: ۸ مرد و ۸ زن تحت آزمایش قرار گرفتند. آنها قبول كرده بودند در یك دوره سه هفته ای، آنچه را كه به آنها داده می شود، بخورند و بیاشامند. یك نوشیدنی به آنها داده شد كه فقط طعم چای داشت. در یك دوره سه هفته ای دیگر، داوطلبان در روز پنج فنجان چای نوشیدند.زمانی كه چای مصرف می شد، در مقایسه با آن نوشیدنی كه فقط طعم چای را داشت، لیپوپروتئین كلسترول بد(LDL)، ده درصد كاهش نشان داد. روی هم رفته كلسترول در طی سه هفته به طور متوسط شش درصد كاهش یافت، البته هیچ تأثیری بر روی كلسترول خوب (HDL)، دیده نشد و مقدار آن ثابت باقی ماند.دكتر ایمان حكیم از بخش سرطان دانشگاه آریزونا، ۱۴۰ فرد سیگاری را مورد بررسی قرار داد تا مشخص شود آیا نوشیدن چای می تواند موجب افزایش و تأثیر بد مواد شیمیایی شود كه با صدمات وارد آمده بر DNA همراه است. ماده شیمیایی مضر ۸-OHDG كه در ادرار این افراد یافت شد، با صدمات وارد آمده بر DNA در سلولها مرتبط است.از آنها خواسته شد كه هر آنچه را كه تا بحال می خوردند، مصرف كنند و فقط چای را به رژیم غذایی خود اضافه كنند. این افراد به مدت چهار ماه چای سبز، چای معمولی یا آب نوشیدند. گروه تحقیقاتی برای ارزیابی ۸-OHDG ، ادرار این افراد تحت آزمایش را آزمایش كردند. نتیجه نشان داد كه كاهش ۲۵ درصدی این ماده در گروه افرادی بود كه چای سبز نوشیده بودند. در افرادی كه چای معمولی یا آب نوشیده بودند، هیچ تغییری دیده نشد. ما فكر می كنیم، نوشیدن چای سبز در گروه افراد سیگاری موجب كاهش استرس اكسیداتیو در آنها می شود.استرس اكسیداتیو در اثر رادیكالهای آزاد بوجود می آید وباعث تخریب بافت عضلانی و سلولها میشود. بنابراین چای به علت دا شتن مواد آنتی اكسیدان، باعث كاهش استرس اكسیداتیو و كاهش خطر بروز سرطان می شود.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت انتخابات ریاست جمهوری
هواشناسی تهران تب دنگی قتل سلامت فضای مجازی وزارت بهداشت پلیس حوادث شهرداری تهران قوه قضاییه آموزش و پرورش
مسکن قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت سکه بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت خودرو دلار بازار سرمایه بورس حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما تئاتر تخت جمشید علیرضا قربانی بازیگر سینمای ایران سارا بهرامی کتاب کنسرت رسانه ملی دفاع مقدس
ماهواره کنکور ۱۴۰۳ وزیر علوم آیفون
رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه جنگ غزه فلسطین آمریکا غزه اسرائیل دونالد ترامپ فرانسه چین اوکراین
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال تیم ملی پرتغال جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی اینترنت گوگل نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ ایرانسل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات اپل چشم فیبرنوری
قهوه سرطان اضطراب کاهش وزن هندوانه مغز دیابت بارندگی مو