سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

گلدان میوه‌ای


گلدان میوه‌ای

استفاده از گلدان‌های گل بزرگ و بلند روی میز ناهارخوری و یا قرار دادن شمعدان‌های بلند در برابر دید میهمانان مانع ایجاد می‌کند. از این‌رو استفاده از تزئین‌های کم ارتفاع برای …

استفاده از گلدان‌های گل بزرگ و بلند روی میز ناهارخوری و یا قرار دادن شمعدان‌های بلند در برابر دید میهمانان مانع ایجاد می‌کند. از این‌رو استفاده از تزئین‌های کم ارتفاع برای میز ناهارخوری هنگام صرف غذا مناسب‌تر است.

وسایل مورد نیاز

۱۰ عدد گلابی مصنوعی

سیم گلسازی

خلال دندان

چسب حرارتی

چنددسته گل خشک

دریل

طرز تهیه

روی یک سطح صاف گلابی‌ها را در دو ردیف موازی پنج‌تایی روبه‌روی یکدیگر بچینید. پهن‌ترین قسمت هر گلابی را در نظر گرفته و در دو سوی آن علامت بزنید و توجه داشته باشید ارتفاع نقاط (فاصله آنها تا سطح میز) در دو طرف و در همه گلابی‌ها به یک اندازه باشد.

دو نقطه علامت زده شده روی هر گلابی را با استفاده از دریل سوراخ کنید. قطر سوراخ‌ها باید به اندازه‌ای باشد که خلال دندان در آن جای بگیرد. در هر ردیف گلابی‌های مجاور را با استفاده از خلال دندان به هم وصل کنید.

محل برخورد دو گلابی را با یک قطره چسب حرارتی به یکدیگر بچسبانید. پس از چسباندن گلابی‌های مجاور در ردیف‌های پنج‌تایی، دو ردیف پنج‌تایی را مقابل هم قرار داده و گلابی‌های روبه‌رو را نیز به یکدیگر بچسبانید.

گل‌خشک‌ها را به دسته‌های کوچک تقسیم کرده و با سیم گلسازی دور هر دسته و حدود سه سانتیمتر پائین‌تر از سرگل را بپیچید. ساقه اضافه را جدا کرده و مابین گلابی‌ها را با دسته‌های گل پر کنید.

هنگام در اختیار داشتن گل طبیعی و یا مصنوعی، امکان جایگزین کردن آنها با گل‌های خشک نیز وجود دارد.