پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
سالاد اسفناج، گردو و پنیر
مواد لازم:
سرکه(ترجیحاً بالزامیک)- نصف پیمانه
روغن زیتون- سه چهارم پیمانه
شکر- یک قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه-یک هشتم قاشق مرباخوری
اسفناج تازه و ریز- ۶پیمانه
گردوی خرد شده- نصف پیمانه
پنیر فتا خرد شده- یک چهارم پیمانه
کشمش یا زغال اخته خشک- یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
سرکه، روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل را در شیشه بریزید و خوب تکان دهید.
اسفناج، گردو، پنیر، کشمش یا زغال اخته را با هم مخلوط کنید سپس سس مخلوط تهیه شده با سرکه و... را روی آن بریزید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست