یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج، گردو و پنیر


سالاد اسفناج، گردو و پنیر

مواد لازم:
سرکه(ترجیحاً بالزامیک)- نصف پیمانه
روغن زیتون- سه چهارم پیمانه
شکر- یک قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه-یک هشتم قاشق مرباخوری
اسفناج تازه و ریز- ۶پیمانه
گردوی …

مواد لازم:

سرکه(ترجیحاً بالزامیک)- نصف پیمانه

روغن زیتون- سه چهارم پیمانه

شکر- یک قاشق غذاخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه-یک هشتم قاشق مرباخوری

اسفناج تازه و ریز- ۶پیمانه

گردوی خرد شده- نصف پیمانه

پنیر فتا خرد شده- یک چهارم پیمانه

کشمش یا زغال اخته خشک- یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

سرکه، روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل را در شیشه بریزید و خوب تکان دهید.

اسفناج، گردو، پنیر، کشمش یا زغال اخته را با هم مخلوط کنید سپس سس مخلوط تهیه شده با سرکه و... را روی آن بریزید و سرو کنید.