سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
کیک سیب با گردو
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع یک پیمانه
شیر نصف فنجان
گردوی چرخ کرده یک فنجان
سیب رنده شده یک فنجان
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
بکینگ پور یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و جوزهندی را الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع پف کرده و سفید شود. سپس شیر و روغن را مخلوط کرده و در سه مرحله به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم. آرد و بقیه مواد الک شده را نیز در سه مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و گردو و سیب را هم در مخلوط می ریزیم. سپس مایع کیک را در قالب چرب شده و آردپاشی شده می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا کیک بپزد. سطح این کیک را می توانیم با مقداری مارمالاد، سیب و گردو تزئین کنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس خلیج فارس بابک زنجانی قوه قضائیه دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران تهران سیل شورای شهر تهران دستگیری آموزش و پرورش سلامت پلیس قتل شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا ایران خودرو بازار خودرو دلار تورم بانک مرکزی قیمت خودرو مالیات ارز
تلویزیون سینمای ایران سریال سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی بازیگر محمدرضا گلزار کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات فناوری اپل همراه اول پهپاد گوگل روزنامه آیفون
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن بارداری دیابت طول عمر سلامت روان قهوه فروش اینترنتی دارو آلزایمر