سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خوراک تمالی ایتالیایی


خوراک تمالی ایتالیایی

تمالی خوراکی مکزیکی است از گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز و غیره که در برگ ذرت می پیچند و می پزند.

تمالی خوراکی مکزیکی است از گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز و غیره که در برگ ذرت می پیچند و می پزند. در اینجا مدلی از تمالی را آموزش می دهیم که ترکیبی از سبک مکزیکی و ایتالیایی است.

• مواد لازم برای سس بولونز:

۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز، خرد شده

۴ عدد هویج، خرد شده

۳ حبه سیر، له شده

۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی، له شده

یک فنجان خامه

نیم فنجان پنیر پارمزان، رنده شده

۱ قاشق غذاخوری آویشن

• مواد لازم برای خمیر تمالی:

۱ فنجان بلغور ذرت

۴ فنجان آب مرغ

ربع فنجان پنیر پارمزان

۱ فنجان آرد ذرت

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۸ عدد برگ سبز بزرگ کلم

• دستور پخت:

۱. پیاز و هویج ها را ریز ریز کنید.

۲. برای درست کردن سس بولونز باید اول گوشت را در روغن تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید و پیاز و هویج را تفت دهید تا نرم شوند.

۳. حالا سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.

۴. حالا باید گوشت، گوجه فرنگی له شده، خامه، پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید و در صورت نیاز نمک بزنید. بگذارید این مخلوط یک و نیم تا دو ساعت بجوشد.

۵. برای درست کردن خمیر تمالی، آب مرغ را بگذارید بجوشد، بلغور ذرت را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. سپس پارمزان، آرد ذرت و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت کره بادام زمینی برسد. بعد نوبت پیچیدن تمالی ها است. یک لایه خمیر، سس و پنیر روی برگی بگذارید و شروع به پیچیدن کنید.

۶. سپس تمالی ها را داخل بخارپز بگذارید و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آنها را بخارپز کنید.

۷. قبل از آنکه آنها را از بخارپز دربیاورید، بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه سرد شود.