یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
پاستا با گوشت و کرفس
مواد لازم برای دو نفر:
برای سس:
ـ تره فرنگی خرد شده (حلقه حلقه)١عدد
ـ ساقه کرفس ٢ عدد
ـ هویج متوسط ٢ عدد (رنده شده)
ـ گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
ـ پیاز متوسط ١ تا ٢ عدد
ـ گرام ماسالا ١ قاشق چایخوری
ـ دارچین نصف قاشق چایخوری
ـ زردچوبه و پودر سیر ، نمک و فلفل و دیگر ادویه ها ... به میزان لازم
برای پاستا:
ـ پاستا دلخواه (مال من pipe rigate) ٣٠٠ گرم
ـ روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری
ـ شوید خشک ٢ قاشق غذاخوری
ـ پنیر پارمزان( در صورت تمایل) به میزان دلخواه
طرزتهیه:
برای سس، اول پیاز ها رو نگینی خرد می کنیم و پیاز داغ درست می کنیم، تره فرنگی رو به پیاز اضافه می کنیم و تفت کوچکی می دیم (تفت کوچک یعنی کمی تفت) بعد گوشت رو تفت می دهیم و زردچوبه اضافه می کنیم. حالا کرفس نگینی خردشده،هویج و ادویه هامون رو اضافه می کنیم. می تونیم مقداری خامه یا creme fraiche اضافه کنیم یا حتی شیر که کمی آبکی تر بشه، ولی من این کار رو نکردم.
پاستا رو توی آب نمک کافی می جوشانیم. آبکش می کنیم (آب روی پاستا نریزید.) روغن زیتون و شوید رو با پاستا مخلوط می کنیم. با مایه ای که درست کردیم و پنیرپارمزان، سرو می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست