یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
کوفته تبریزی
گوشت بدون استخوان : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
لپه : ۳۰۰ گرم
برنج : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : ۱ قاشق مربا خوری
تره فرنگی : قدری
ادویه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
زعفران : ۲ قاشق مربا خوری
زرشک : ۵۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ عدد
تخم مرغ پخته : ۴ عدد
طرز تهیه مایه کوفته:
لپه را پاک کنید و بشوئید و آب به قدری که کمی رویش را بپوشاند بریزید اگر آب در آن باقیماند و لپه پخته شد آبکش کنید
گوشت تازه را کاملاً بکوبید و لپه را نیز جدا کوبیده به آن اضافه نمائید و خوب مخلوط نمائید و دو دانه تخم مرغ در آن بشکنید و هم بزنید برنج را بشوئید و در کمی آب بپزید و آبکش کنید و در گوشت بریزید و با تره مخلوط نمائید و زعفران را بسائید و با نمک و فلفل و ادویه در مخلوط گوشت بریزید و خوب مخلوط کنید و آن را به چهار قسمت نمائید.
طرز تهیه میان کوفته:
زرشک را در یک قاشق سوپخوری روغن داغ کرده بریزید و کمی سرخ کنید، مغز گردو را درشت خرد کنید، پیاز را در یک قاشق سوپخوری روغن داغ کرده طلائی رنگ سرخ نمائید زرشک و مغز گردو و پیاز را مخلوط کنید و به چهار قسمت نمائید، یک قسمت از گوشت را در کاسه متوسطی بگذارید و گوشت را به شکل کاسه در آورید.
و یکدانه تخم مرغ پخته سفت میان گوشت بگذارید و یک قسمت مخلوط مغز گردو و زرشک و پیاز سرخ کرده را دور آن بریزید و با گوشت روی آن را بپوشانید تا به شکل کوفته در آید، همینطور سه کوفته دیگر درست کنید.
دو سیر و نیم روغن را داغ کنید و نصف استکان آب در آن بریزید کوفتهها را در آن سرخ کنید بهطوری که خرد نشوند، بعد کوفتهها را در دیگ بچینید و آبجوش بهطوری که مستقیماً روی کوفته ریخته نشود در دیگ بریزید، آب باید به قدری باشد که روی کوفتهها را بپوشاند.
در دیگ باید باز باشد وقتی آب جوش آمد بگذارید یک ربع ساعت بجوشد سپس در دیگ را ببندید و بپزید، برای اینکه آب کوفته خوشمزه و مانند سوپ شود دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده و یک قاشق سوپخوری برنج شسته در آن بریزید، سپس بچشید اگر نمک لازم دارد یک قاشق مربا خوری نمک بریزید.
ضمناً اگر دوست دارید به آن چاشنی بزنید، اگر بخواهید تمام مایه گوشت را به شکل یک کوفته در آورید مخلوط گوشت را در کاسه بزرگتری بگذارید و مغز گردو و زرشک و پیاز داغ و چهار دانه تخم مرغ سفت در آن بگذارید.
کوفته به این بزرگی سرخ کردن لازم ندارد آن را در یک پارچه تنظیف خیلی نازک بگذارید و آن را بدوزید در دیگ آب بریزید و بگذارید بجوشد، پیاز داغ درسن کنید و در آن بریزید، کوفته را با دقت در آن بگذارید البته آب باید بجوشد.
پس از اینکه کوفته خودش را گرفت در دیگ را ببندید و بپزید، کوفته را در دیس گردی بگذارید و داغ سر سفره ببرید، یا پس از اینکه سرد شد کوفته را در دیس بگذارید و دور آن را با سبزی خوردن زینت دهید و یا اینکه برگهای جوان کاهو را دورش بچینید و به شکل گل در آورید و لابلای برگها را با حلقههای تخم مرغ پخته سفت زینت دهید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی طلاق پلیس بارش باران سازمان هواشناسی سیل سلامت قوه قضاییه
بانک مرکزی همستر کامبت بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دولت سیزدهم دلار قیمت سکه
تلویزیون کتاب سینما رسانه ملی سینمای ایران موسیقی سید ابراهیم رئیسی رامبد جوان تئاتر فیلم سریال هنرمندان
رژیم صهیونیستی غزه روسیه جو بایدن فلسطین جنگ غزه دونالد ترامپ ترامپ ترکیه چین انتخابات آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر آلمان تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا باشگاه استقلال
اینترنت عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی وزیر ارتباطات فناوری فیبر نوری گوگل فیبرنوری مایکروسافت ایرانسل سامسونگ
پوست حافظه زیبایی سکته مغزی سرطان ویتامین فشار خون