چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
املت گوشت
نیم كیلو گوشت چرخ كرده۲، عدد پیازچه خرد شده، ۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)۵۰، گرم قارچ حلقه شده۱، قاشق سوپخوری سویاسس (در صورت تمایل)۱، قاشق چایخوری سس فلفل با تندی متوسط۲، قاشق سوپخوری آب یا شیر۶، عدد تخم مرغ۲، قاشق سوپخوری روغن مایع. گوشت و یك قاشق سوپخوری روغن مایع را در تابه نچسبی بریزید و تفت دهید تا گوشت كاملاً برشته شود. پیازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافی به گوشت اضافه كنید و تفت دهید تا آب حاصل از حرارت دیدن قارچ كشیده شود.تخم مرغ ها را با آب یا شیر مخلوط كنید و نمك و فلفل كافی به آنها بزنید. یك تابه نچسب كوچك را با باقیمانده روغن چرب كنید و روی آتش اجاق داغ كنید. یك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و تابه را كمی بگردانید تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذارید زیر املت طلایی شود سپس آن را برگردانید تا روی دیگر نیز به همین ترتیب نرخ شده و كمی رنگ بگیرد. با باقیمانده مخلوط تخم مرغ نیز سه املت دیگر درست كنید. هر یك از املت ها را در یك بشقاب بگذارید و یك چهارم مخلوط گوشت را در میان آن ریخته و املت را لوله كنید. غذا آماده سرو است.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل عربستان سلامت تهران وزارت بهداشت هواشناسی خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس
خودرو دلار تورم دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بازار سرمایه قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی تلویزیون سینما علیرضا قربانی رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
دانش بنیان وزیر علوم
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه اسرائیل آمریکا فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه میوه سرطان کاهش وزن سیب زمینی مغز دیابت ویتامین تب دانگ