دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

فیله ماهی با سس لیمو


فیله ماهی با سس لیمو

● مواد لازم
▪ یک بسته فیله ماهی سالمون
▪ نصف فنجان سس مایونز
▪ نصف فنجان ماست پر چرب
▪ ۴ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده قرمز
▪ دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
▪ یک چهارم قاشق چایخوری …

مواد لازم

یک بسته فیله ماهی سالمون

نصف فنجان سس مایونز

نصف فنجان ماست پر چرب

۴ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده قرمز

دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل

۲۴ عدد نان نازک تست

۲ فنجان شاهی خرد شده

چند عدد زیتون

طرز تهیه

ابتدا قابلمه‌ای را پر از آب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

سپس فیله‌های ماهی را که از قبل شسته‌اید درون آن بریزید و صبر کنید تا برای ۴ دقیقه فیله‌های ماهی درون آب جوش بپزند. سپس آنها را از آب خارج کرده و روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.

در ظرف مناسبی ماست را با سس مایونز، پوست لیمو و پیازهای خردشده به‌خوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک بزنید. فیله‌های ماهی را درون سسی که آماده کرده‌اید، بریزید.

سپس از این مخلوط روی نان‌های تست قرار دهید تا سطحی کاملاً صاف و یکنواخت ایجاد شود.

ساندویچ‌ها را با برگ شاهی و زیتون تزئین کنید. این غذا را با ماست، سبزیجات و سالاد به عنوان شامی ساده و مقوی هنگام شب استفاده کنید.

محتویات برای هر نفر

۴۰۳ کالری

۲۰ گرم چربی

۴۷ میلی‌گرم کلسترول

۷۳۲ میلی‌گرم سدیم

۴۱ گرم کربوهیدرات

۱ گرم فیبر

۲۱ گرم پروتئین

۸ واحد ویتامین ث

۱۰ واحد کلسیم

۱۶ واحد آهن