پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مرغ پرتقالی در سس پنیر و پیازچه
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری
ران مرغ:
۸ عدد
آب پرتقال ملس:
۳۰۰ میلیلیتر
پیازچه:
۳-۴ عدد، ساطوری شده
نشاسته ذرت:
۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان:
۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:
به میزان لازم
روش تهیه:
روغن را در یک تابه نسوز داغ کرده و مرغ را ۸ تا ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا همه طرف آن طلایی شود.
آب پرتقال و پیازچه را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید، سپس شعله را کم کرده و با در بسته ۳۰ دقیقه مرغ را بپزید.نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و همراه پنیر پارمزان به سس اضافه کنید.
هنگامی که سس غذا به جوش آمد، نمک و فلفل آن را اندازه کنید و همراه برنج، پاستا یا نان سرو کنید.
نکته :
همه موادی را که در این خوراک به کار رفته است را میشناسید. شاید ترکیب آنها با یکدیگر برای شما کمی عجیب باشد اما مطمئن باشید طعم ملس پرتقال، عطر ملایم پیازچه و رنگ زیبای پنیر پارمزان مجموعهای خوشطعم به وجود میآورد که امتحان آن حتی برای کسانی که اهل خطر کردن نیستند خالی از لطف نیست.
فوت آشپزی
با یک چاقوی کوچک، رانهای مرغ را سوراخ سوراخ کنید تا هم زودتر بپزد و هم داخل مرغ طعم بگیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست