پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
غذای تنوری بخورید و سالم بمانید!
![غذای تنوری بخورید و سالم بمانید!](/web/imgs/16/22/ri6381.jpeg)
سه روش برای سالم سازی غذاهای تنوری
محققان میگویند میزان اسیدآمینههای هتروسیکلیک آزاد شده از گوشت قرمز به روش پخت گوشت و میزان دمایی که میبیند و حتی مدت زمان پخت بستگی دارد. در طول روند متابولیسم اسیدآمینههای هتروسیکلیک، چربی، پروتیین و DNA اکسید میشود و استرس اکسیداتیو به وجود آمده باعث ایجاد اختلال در فعالیتهای بیولوژیک شده و احتمال ابتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی و سرطان را بالا میبرد.
راه اول
غذاها را طعمدار کنید. طعمدار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویهها میتواند باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.
راه دوم
چربیها را جدا کنید. هرچقدر که تماس چربیها با دود و آتش بیشتر باشد، ترکیبات خطرناک و مضر بیشتری هم وارد مواد غذاییتان میشوند. پس تا جایی که میتوانید، چربی گوشتها را پیش از تنوری یا کباب کردن آنها بگیرید.
راه سوم
با دمای پایین و به آرامی غذاها را تنوری یا کباب کنید. شما میتوانید با پایین آوردن دما و سرعت پخت، به مواد غذاییتان اجازه بدهید تا کاملا مغزپخت شوند و سلامتیتان را به خطر نیندازند.
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی سیاست دولت
هواشناسی قتل محیط زیست پلیس شهرداری تهران سلامت تب دنگی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش خانواده
قیمت دلار خودرو واردات خودرو مسکن قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو تورم قیمت سکه دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
فیلم سینمایی تلویزیون سینما محرم سینمای ایران بازیگر تئاتر ماه محرم علیرضا قربانی تخت جمشید
دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳ کهکشان
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه فلسطین جو بایدن جنگ غزه اسرائیل ترکیه دونالد ترامپ فرانسه اوکراین
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال سپاهان علیرضا بیرانوند کریستیانو رونالدو باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی گوگل نمایشگاه الکامپ الکامپ اینستاگرام سامسونگ اپل ایرانسل وزیر ارتباطات
کاهش وزن خواب دیابت قهوه مغز فشار خون مو گلابی اضطراب