شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

نودلز با ذرت


نودلز با ذرت

● مواد لازم
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ نصف قاشق مرباخوری فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری روغن
▪ دو حبه سیر
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ نصف فنجان آب پرتقال
▪ نصف قاشق مرباخوری …

مواد لازم

یک قاشق مرباخوری زیره

نصف قاشق مرباخوری نمک

نصف قاشق مرباخوری فلفل

یک قاشق مرباخوری روغن

دو حبه سیر

یک فنجان آب مرغ

نصف فنجان آب پرتقال

نصف قاشق مرباخوری شکر

دو عدد هویج متوسط

یک قاشق مرباخوری آرد ذرت

نصف فنجان پیازچه

نصف فنجان نودلز

طرز تهیه

در یک ظرف مناسب زیره را با نمک و فلفل مخلوط کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن بریزید و سپس سیر را تفت دهید.

در مخلوط کن آب مرغ، آب پرتقال و شکر بریزید. سپس یک چهارم از مخلوط را درون قابلمه ریخته و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای هشت دقیقه بپزد.

آرد ذرت را درون مخلوط کن بریزید. سپس پیازچه را با مخلوط درون مخلوط کن به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش بیاید.

پیازچه و نودلز را نیز به مواد اضافه کرده و پس از یک دقیقه عصرانه را درون ظرف مناسبی سرو کنید.

[مریم سعادتی]