چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سزار مرغ


سالاد سزار مرغ

● مواد لازم :
▪ مغز کاهو: به میزان لازم که با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
▪ سینه مرغ: یک چهارم
▪ نان باگت یا تست: چند تکه برای روی سالاد
▪ سینه مرغ: یک چهارم سینه
▪ روغن زیتون: ۵/۰ قاشق …

مواد لازم :

مغز کاهو:

به میزان لازم که با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.

سینه مرغ:

یک چهارم

نان باگت یا تست:

چند تکه برای روی سالاد

سینه مرغ:

یک چهارم سینه

روغن زیتون:

۵/۰ قاشق غذاخوری

ماست کم چرب:

۴ قاشق غذاخوری

ر سس خردل و سرکه بالزامیک: به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه:

به میزان لازم

روش تهیه :

۱) ابتدا کاهو‌ها را خوب شسته و اجازه می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها کاملا خشک شود.

۲) کاهو‌ها را به‌صورت تکه‌های نسبتا درشت خرد کرده و در کاسه‌ای گود با بالزامیک، خردل و ماست مخلوط می‌کنیم. سپس آن‌ها را به داخل بشقابی که می‌خواهیم سالاد را با آن سرو کنیم می‌ریزیم.

۳) نان را به تکه‌های کوچک که خوردن‌شان راحت باشد تقسیم کرده و آن‌ها را تست می‌کنیم. می‌توانیم به نان‌های تست شده برای خوش طعم شدن مقداری پودر سیر و ادویه‌جات اضافه کنیم.

۴) نان‌ها را روی کاهو به شکل منظم می‌چینیم، می‌توانیم در این مرحله از مقداری برگ جعفری تازه برای تزئین سالاد استفاده کنیم.

۵) مرغ‌ها را به شکل انگشتی برش داده و در تابه‌ای چدنی با حرارت زیاد استیک می‌کنیم و کنار سالاد قرار می‌دهیم.

۶) در نهایت روی سالاد پودر پنیر، نمک، فلفل پاشیده، روغن زیتون را روی همه مواد می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

مجله سیب سبز

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir