چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
کیک اسفنجی
مواد لا زم:
بیکینگ پودر ۱ و ۲/۱ قاشق مربا خوری
آب جوش ۲/۱ پیمانه
شکر ۱ و ۲/۱ پیمانه
عصاره لیمو یا وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
خامه و کاکائو برای تزیین
طرز تهیه:
تخم مرغها را می شکنیم و زرده و سفیده آنرا جدا می کنیم و زرده را با شکر و وانیل مخلوط می نماییم و می زنیم تا زرده کاملا سفید و سخت شود . سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد. زرده و سفیده را مخلوط می نماییم و آرد را بسرعت می ریزیم و بهم می زنیم بحدی که تمام مواد مخلوط شود .(بعد از ریختن آرد مایه را نباید زیاد بهم زد زیرا پف کیک می خوابد. ) مایه را در قالب میریزیم بقدری که سر قالب دو سه سانتی متر تقریبا خالی بماند . قالب را روی پنجره اول قرار می دهیم و حرارت فر را به ۳۵۰ درجه می رسانیم و بمدت یک ساعت می گذاریم بماند . بعد کیک را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود و می توانیم آنرا با خامه و کرم کاکائو تزیین نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی حسین امیرعبداللهیان ایران شهادت سقوط بالگرد
هواشناسی فرودگاه مترو شهرداری تهران بارش باران سازمان هواشناسی کنکور شهر تهران آموزش و پرورش هلال احمر پلیس امتحانات نهایی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان بورس دلار سایپا یارانه ایران خودرو یارانه نقدی
هالیوود مسعود ده نمکی تلویزیون جشنواره کن لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران رسانه ملی سینما هنرمندان شعر
دانش بنیان
فلسطین شهید خدمت رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس والیبال باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بارسلونا
هوش مصنوعی اینترنت اپل مایکروسافت سامسونگ مغز تبلیغات گوگل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر پوست طول عمر افسردگی ویتامین