یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

آش رشته گوجه فرنگی


آش رشته گوجه فرنگی

در این مطلب طرز تهیه آش رشته گوجه فرنگی را به شما آموزش داده ایم. آخر هفته این آش را درست کنید را در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.

در این مطلب طرز تهیه آش رشته گوجه فرنگی را به شما آموزش داده ایم. آخر هفته این آش را درست کنید را در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

پیاز (رنده شده): 1 عدد

سبزی آش: 500 گرم

رشته آش: 300 گرم

گوجه فرنگی: 1 کیلوگرم

نخود: 160 گرم

عدس: 160 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

پیاز و نعناع داغ: به مقدار لازم

آرد: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1. نخود، لوبیا چیتی و عدس را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب ریخته و بگذارید به مدت سه ساعت بپزد. در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید.

2. در حین پختن حبوبات، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه، مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند. کف دست تان را با کمی روغن چرب کنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و به شکل گرد فرم دهید. به همین شکل کوفته ریزه ها را آماده کنید و با پیاز داغ، به حبوبات در حال پخت اضافه و سپس سبزی آش را هم بیفزایید.

3. گوجه فرنگی (پوره شده) را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید.

4. رشته را هم به قابلمه اضافه کنید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. در حین این کار، آش را با ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن، آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزیین و با سرکه سرو کنید.