سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کباب کنجه هندی


کباب کنجه هندی

● مواد لازم:
▪ راسته گوسفند کنجه کنجه: نیم کیلو
▪ پیاز رنده شده: ۱عدد
▪ سرکه: ۱ پیمانه
▪ لیمو: ۱ برش
▪ میخک: ۳ ـ ۴ دانه
▪ برگ بو: ۲ پر
▪ زیره ساییده: ۲ قاشق مرباخوری
▪ تخم گشنیز ساییده: ۱ …

مواد لازم:

راسته گوسفند کنجه کنجه:

نیم کیلو

پیاز رنده شده:

۱عدد

سرکه:

۱ پیمانه

لیمو:

۱ برش

میخک:

۳ ـ ۴ دانه

برگ بو:

۲ پر

زیره ساییده:

۲ قاشق مرباخوری

تخم گشنیز ساییده:

۱ ق قاشق مرباخوری

زنجبیل:

۱ قاشق مرباخوری

کره آب کرده، نمک، فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه :

همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را ۳-۴ روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .